Er du jente mellom 6 og 11 år og har lyst til å lære å spille basketball?

Da har du en mulighet nå!

Bøler Basket setter igang et nytt innføringskurs i basketball for jenter, mellom 6 og 11 år. Kurset som går en dag i uka, er gratis for deltakerne. Kurset har kvinnelige trenere og blir holdt på Nøklevann skole hver tirsdag kl. 17-18.30.

Dersom du har noen spørsmål om innføringskurset i basketball for jenter, så ta kontakt med Linn Marie Østengen tlf. 413 23 371, eller send mail til kontakt@bolerbasket.no. Kurset starter tirsdag 27. oktober 2020.

Bare kom innom, hvis du er interessert!

Ingen tilskuere i Bølerhallen

Med bakgrunn i nye anbefalinger fra kommunen blir det igjen stengt for tilskuere på tribunen i Bølerhallen.

Kun sjåfører og foreldre med rolle i laget kan oppholde seg på tribunen.

Det blir ikke kiosk. 

Bestill klubbeffekter i nettbutikk!

Nå er alt klart for å bestille klubbeffekter fra den nye nettbutikken vår. Varer må bestilles innen 11.10.20 hvis man skal få varene levert i uke 45.
Etter å ha trykket på et produkt kan man velge hvilket navn som skal trykkes på for de produktene der det er mulig. Varene betales med kort med en gang.

http://bolerbasket.explendo.no/c/klubbkolleksjon

Frida, Etienne og Trym til regional landslagssamling!

Helga 5.-6. september er det regionale landslagssamlinger i Oslo og Bergen for U16 og U18. Disse samlingene er en sentral del av grunnlaget for å plukke ut landslagene for den kommende sesongen. Vi er stolte av å fortelle at Frida, Etienne og Trym er plukket ut til å delta på arrangementet. Alle tre har vært Bølerspillere i mange år. Frida spilte i fjor på Jenter 19-lag på Bøler og BLNO-laget til Høybråten, og Etienne og Trym er sentrale spillere på Bøler Baskets Gutter 05-lag. Vi ønsker dere lykke til!

Styret i Bøler Basket

Fra venstre: Leder Kjersti Rimstad, nestleder Erik Krognes, kasserer Isaac Abraham, styremedlem Linn Soltvedt, styremedlem Morten Lund, styremedlem Bjørn Mundgjel og styremedlem Jones Heen.

Dette er det nye styret i Bøler Basket som ble valgt på årsmøtet 26. mai. Vår nye leder Kjersti Rimstad er presentert under her. I tillegg er Isaac Abraham vår nye kasserer og Bjørn Mundgjel vår nye «jenteansvarlig». 4 av styremedlemmene fortsetter fra tidligere - Linn Soltvedt går fra lederverv til sportslig utvalg. Alf Resmann går ut av styret - takk til han for flott innsats som kasserer.

Hils på den nye basketsjefen på Bøler!

-Gratulerer som ny leder i Bøler Basket, Kjersti Rimstad! Hvem er du og hvordan var det du kom i kontakt med Bøler Basket?
Takk. Benytter anledningen til å takke for tilliten fra valgkomitéen og klubben. Jeg har to gutter på 9 og 12 og jobber som lege på Kvinneklinikken AHUS. Jeg er opprinnelig fra Stovner, har for det meste bodd i Oslo og flytta til Bøler i 2009. Jeg dreiv med jazzballett og speiding som ung. Har m.a.o. ikke basket erfaring selv, men er i full gang med opplæring både i klubbdrift og basket. Guttene våre startet begge i Bøler Basket høsten 2018. Jeg ble lagleder for G10 høsten 2019, og mannen min hjelper til med  Bøler kiosken. Vi har m.a.o. blitt en basket familie.

-Vi regner med at Valgkomiteen var tett på for å overtale deg til å ta vervet som leder, men hva var det som gjorde at du fant ut at du skulle slå til på det strålende tilbudet?
For det første er det fint å bidra i en klubb som barna trives i, uansett hvilken rolle man har. Jeg bli lett engasjert og har lett for å si ja, så det tenker jeg valgkomiteen har lagt merke til. Hele familien opplever at vi blir tatt godt i mot i klubben. Som gammel speider synes jeg det er spennende å være med i barne- og ungdoms arbeid, og som lege er jeg opptatt av folkehelse generelt. Der er barne- og ungdomsidrett viktig. Jeg er opptatt av å få til at alle skal med- noe som er slagord i klubben. Bøler Basket skal passe både for de som trenger et miljø og et sted å trene, óg de som ønsker å nå langt innen basket. Ikke alltid like lett å kombinere, men spennende å jobbe med. Heldigvis er det flinke folk fra det tidligere styret som blir med videre, noe som er en viktig årsak til at jeg valgte å si ja til lederjobben som relativt fersk i klubben. 

-Pga. Korona-situasjonen så ble jo årets årsmøtet utsatt til slutten av mai, sånn sett så er du jo helt i starten på lederjobben. Nå er heldigvis Bøler Basket velsignet med ganske mange ildsjeler, som er aktive på sine områder, enten de enkelte lagene eller forskjellige oppgaver i klubben. Føler du at du begynner å få litt oversikt over hva som skjer i klubben på de forskjellige områdene?
Ja, jeg har ihvertfall rukket å få inntrykk av en del områder. Det er stor aktivitet i klubben vår, også opp mot og i sommerferien. Korona regler rundt Sommerbasket ble f.eks. avgjort kort tid før oppstart. Da er det flott å se at både trenere og frivillige stiller opp, selv med raske regelendringer.
 
-Har du gjort deg opp noen tanker om hva du vil prioritere å gjøre selv som leder i klubben?
I starten vil jeg bruke mest tid til å bli kjent med de oppgavene styret har. Generelt tenker jeg å prøve å være tilgjengelig- både for styret og klubben. Det er spillerne og trenerne med deres familier som kjenner best hva klubben er god på, og hva vi bør jobbe med. For å få til gode og varige endringer i klubben må alle være med. 

-Har du noen oppfordring å komme med tilslutt?
Ta kontakt med oss i styret hvis dere har spørsmål, ris eller ros. Flott at mange engasjerer seg i klubben, det er alltid rom for flere! 

Årsmøte i Bøler Basket

Velkommen til tidenes første digitale årsmøte i Bøler Basket tirsdag 26. mai kl. 19:00!                

Pålogging via https://telenor.vijucloud.com/meet/15135260

Guest pin: 1331

Det blir mulig å delta på video for de som ønsker det. Styreleder vil innledningsvis informere om hvordan vi i praksis vil gjennomføre møtet inkl. info om stemmegivning osv.

Hilsen Styret!

Trening i Bølerhallen

Fra 18. mai åpnes det for trening i Bølerhallen igjen. Det blir egne treningstider fram til sommeren og det er viktig at smittevernreglene følges.

Digitalt årsmøte tirsdag 26. mai

Viser til tidligere informasjon om utsatt årsmøte som følge av Covid-19. Styret i Bøler Basket innkaller herved til digitalt årsmøte tirsdag 26. mai kl 19.

Styret ber om at saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest 14 dager før. Saker som ønskes tatt opp kan sendes til nestleder.bolerbasket@klubbkontor.no

Saksliste og årsmøtedokumenter vil gjøres tilgjengelig senest en uke før årsmøtet.

Alle i og rundt Bøler Basket er velkommen til å delta på årsmøte og være med på diskusjonen, men det er kun betalende medlemmer som har stemmerett.

Praktisk info: vi kommer tilbake med informasjon om hvilken digital løsning vi velger å bruke på årsmøtet og øvrig praktisk info rundt dette.

Vel møtt!

Årsmøtet er utsatt

Idrettsforbundet har utvidet fristen for å avholde årsmøte til 15. juni, og vi utsetter derfor årsmøtet og kommer tilbake med dato etterhvert.

Gode representanter til Nasjonal Talentcamp

Bøler Basket fikk med 6 spillere til NTC etter uttak forrige helg. 3 jenter fra 2006, Linea, Maja og Maria. Fra gutter 2006 ble Anthony tatt ut og fra 2005 Trym og Etienne.

Husk forslagsfrist til årsmøtet

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 9. mars 2020 til kontakt@bolerbasket.no

Bøler Sommerbasket 2020

https://www.sendregning.no/arrangement/151118

Vi arrangerer for 12. året på rad basketskole for gutter/jenter født 2005 til 2013 i Bøler flerbrukshall.
Det blir fort fullt, så det er lurt å være tidlig ute med påmelding!
Uke 26; 22. - 26. juni Tid: 09:00 - 15:00 (hallen åpner kl 08:15) Pris: kr 1400,-
Etter påmelding vil du som foresatt motta regning på e-post.

BASKET FOR ALLE

Bøler Basket vil bidra til å spre glede og entusiasme rundt det å spille basketball, og gjennom det skape et trygt idrettsmiljø på Bøler.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Støtt Bøler Basket!

Arkiv

LOGG INN