Going for Gold

Klubben har gjort et intervju med trener for G08, Terje Melhus. G16 NM står for døra og Bøler er med og ranket som nummer fem og i pulje med Gimle og Kristiansand. Lagets første kamp er fredag kl. 19:30 mot Gimle og siste puljekamp mot Kristiansand på lørdag kl 10:30. Etter det starter sluttspillet.

Mangler på bilde: Viktor Brovold-Kühn, Tomislav Krajinovic, Lukas Fraser, Luis Graterol
Gunnar Nesbø, trener for kvinnelandslaget

Hva er lagets målsetting?
– Vi kan jo ikke drømme om noe annet enn å ta gullet.

Hva må til for at dere skal greie det?
– Jeg tror det er en veldig jevn aldersklasse og at de to lagene EB-85 og Bislet som har vært litt foran oss andre ikke lengre er så suverene. Men for oss så handler det om hva vi selv gjør, ikke så mye hva motstanderen gjør. Vi kan ha store svingninger fra kamp til kamp eller innen enkeltkamper fra veldig bra til veldig dårlig – så hvis vi greier å ta bort de store bunnene så skal vi være i stand til å spille med alle lagene i turneringen.

Gunnar Nesbø, trener for kvinnelandslaget

Hvordan ser laget ut?
– Som de fleste lagene har vi hatt våre skader og sykdom. Det vi vet er at Florent er ute med brukket fot og Even sliter med ettervirkninger av kyssesyke. Ellers så ser resten ut til å være friske og raske. Vi har jo to landslagsaktuelle spillere i Viktor Brovold-Kühn og Luis Graterol som vi tar inn i troppen vår.

Hvordan har inngangen til NM vært?
– Vi hadde med 08- og 09-gutta i Hansa cup sist helg. 08–tap i semifinalen for Fyllingen med Vegard på All Star laget. 09–tap i finalen for Persbråten med Viktor på All Star laget. I tillegg spilte Viktor Brovold-Kühn G19 NM og gjorde gode kamper

– Vi skal ha en rolig treningsdag på onsdag for å gå gjennom de siste sakene så er vi klare for Gimle på fredag.

– Vi hadde kvinnelandslagets trener Gunnar Nesbø inne for en forsvarsøkt på mandag.
Det var en flott gjennomgang for oss på hva vi skal fokusere på.