1. plass i sluttspillet for Bøler Jenter 99/00!

ndag 29.mai var Bøler Jenter 99 og Bøler Jenter 00 invitert til sluttspill i Furusethallen. Av forskjellige årsaker ble det til at vi heller stilte med ett kombinert J99/00-lag i sluttspillet. 5 stk 99-spillere, 2 stk 00-spillere og faktisk også en 01-spiller ble derfor Bølers mannskapet denne søndagen.

På grunnlag av Jenter 99s gode resultater i løpet av sesongen gikk Bølers lag direkte til semifinalen. Der møtte vi Asker, som vi slo 40-13. I finalen møtte vi Bygdøy, hvor Bøler vant 48-32. Kjempebra jobbet, jenter! Bygdøy kom på 2. plass og Asker på 3. plass. Det var ialt seks lag med i sluttspillet.

På tross av at dagens Bølerlag var et kombinasjonslag mellom to grupper av spillere, som ikke trener sammen til daglig, så gikk samspillet veldig bra, og jentene var flinke til å se hverandre på banen. Også når det gjaldt forsvarsspillet var Bøler veldig bra. Alt i alt; 1.plassen var fullt fortjent!

Det eneste skår i gleden var at Bølers Anine dessverre fikk et stygt overtråkk midtveis i 2. periode i finalen, og måtte en tur på Legevakten, og hun er derfor ikke med på «seiersbildet». Skaden så ikke noe god ut, men Anine kan være stolt av at hun fikk puttet inn såpass mange poeng før hun «gikk ned for telling», at det utvilsomt bidro sterkt til finale-seieren. Flott innsats fra alle sammen!

Legg igjen en kommentar