En liten rapport fra Ammerud Open 2011, med masse bilder.


Bøler Basket stillte med 4 lager i Ammerud Open 2011, som gikk av stabelen i Apaløkka Idrettshall 14. og 15.mai.

Jenter 97, Jenter 98 , Gutter 97 og Gutter 99 gjorde alle en flott innsats.

Jenter 97 og Jenter 98

På grunnlag av interessen fra spillerne hadde Bølers jenter 98 og 97 meldt opp to lag til denne cupen. Av flere årsaker ble vi ikke like mange spillere som først antatt og alle spillerne m måtte spille for begge lagene i cupen. Det vil si at på lørdagen fikk 11 jenter 3 kamper. Søndagen var det stort frafall av spillere og det ble 4 kamper på 7 spillere. Det ble mye, men jentene fikk spille masse og hadde det gøy sammen.
På lørdagen  tapte jentene 2 kamper og vant en, den siste. Den ene kampen de tapte var mot Kjelsås. Etter full tid vardet uavgjort, så kampen skulle avgjøres med «sudden death», som betyr første målet vinner. Jentene våre hadde to skuddforsøk, men fikk det ikke helt til, mens det andre laget traff på første forsøk. Det var et surt tap for jentene, men de klarte å «ta seg sammen» og spille siste kampen bare noen minutter etterpå og vinne mot Ammerud.

Søndag var en skikkelig basketdag for Bølers jenter. De siste gruppspillskampene ble spilt og jentene tapte to kamper og vant en. Det ene tapet var mot Høybråtens 97-lag, som gikk ubeseiret med god margin fra cupen. De spilte på et annet nivå enn de øvrige lagene som var med på cupen. De to kampene jentene vann gjorde at laget tok seg til semifinale der de skulle møte Høybråten 97 igjen. Etter en god samtale med Høybråtens coach og spillere ble det i felles forståelse besluttet at Høybråten vant på WO (walk-over, dvs. 20-0), og Bølers jenter kom til bronsefinale. Bøler hadde 7 spillere som allerede hadde spilt 3 kamper. De var slitne og trengte litt hvile før den siste kampen, bronsefinalen. Bronsefinalen ble spillt mot Nordstrand og jentene dro hjem med et tap på 16-32. Nå skal det sies at jenten hadde allerede møtt dette laget tidlig på søndag, første kamp og da ble tapet kun 20-28., altså 8 poeng. Bronsefinalen var jentenes fjerde kamp og de gjorde en god innsats. Det ble hele 7 kamper på mange av våre spillere. Mye basket og mye moro!

Gutter 97.

Det Gutter 97-laget Bøler stilte med i Ammerudcupen i år besto av spillere fra litt forskjellige lag;

5 stk er 97-spillere(en av den faktisk 98) som til vanlig spiller på Gutter 96, 2 spillere fra det vanlige G97laget til Bøler og en G99-spiller,Snorre, fikk også prøvd seg i noen kamper.

For de 97-spillerne som pleier å spille mot eldre spillere, var det selvsagt moro å få spille mot andre spillere på samme alder, og man merker at et år fra og til betyr mye når det gjelder fysikken i denne aldersgruppen.

På tross av at det bare er 5 av disse spillerne som spiller sammen til vanlig, så klarte alle spillerne å bidra godt til lagspillet og dra inn poeng. Og poeng ble det mye av. Med unntak av en kamp, vant Bøler alle kampene sine klart. Men vi kan vel si at man ikke ble møtt med veldig godt forsvarsarbeid i alle kampene…

I semifinalen tapte Bøler 32-37 mot Bislet. Det var litt surt, ettersom Bøler hadde en knapp ledelse gjennom hele kampen. Men på slutten klarte vi ikke å holde roen, og et par sentrale spillere på laget ble dessverre satt på benken p.g.a. for mange feil. Så da smatt Bislet forbi de siste to minuttene.

Men Bøler kom ihvertfall til bronsefinalen, som de vant klart med 46 – 24 mot Ammerud.

Godt jobba, gutter!

Gutter 99.

Gutter 99 stillte med 13 spillere denne helga. Men på tross av mange spillere ble det nok spilletid til alle.

Kampen mot Ammerud, var den klart tøffeste kampen for laget denne helga, og endte med 28 – 35 i Bølers disfavør. Og med en annen gruppeinndeling kunne kanskje laget ha gått videre til finalen. Men det hele endte med bronsemedalje, og det er jo også veldig bra.

Ser vi bort ifra at en av spillerne våre ble skadet under lek i pausen og at vi fikk en liten oppvisning i manglende «foreldrevett» hos en av konkurrentlagene, var Ammerudcupen en flott avslutning på en sesong som har vært preget av en veldig positiv utvikling for Bølers Gutter 99.

Her er en fullstendig oversikt over kampresultater fra Ammerud Open.

Hvis du syns du ikke har fått sett nok bilder etter å ha sett de vi har lagt ut her på hjemmesida, kan du finne enda flere her.

no images were found

no images were found

Legg igjen en kommentar