Vi søker etter neste Kobe Bryant & LeBron James! …..og håper at de vil spille for Bøler Basket!

Utenlandsstudier, skolegang, militærtjeneste m.m. gjør kraftige innhugg i spillerstallen vår og vi ønsker derfor å styrke lagene våre med nye spillere. Dette gjelder Gutter 94/95, U20 og 4.divisjonslaget vårt.

Vi ser etter spillere fra årgang 95 og opptil voksne spillere som er interessert i å delta aktivt i å bygge opp lagene våre. Kanskje har du spilt basket for noen år siden, eller angret på at du aldri virkelig begynte å spille. Eller kanskje du spiller et annet sted allerede og ønsker miljøforandring? Vel, nå har du sjansen!

Treningstidene for neste sesong er ikke fastlagt ennå, men i utgangspunktet har lagene ha tre treninger pr. uke, en av disse felles.

Bøler Basket trener i Bøler Allbrukshall, rett ved Bøler T-banestasjon. Bølerhallen er relativt ny og fin, og klubben har et eget styrkerom i hallen, hvor spillerne har adgang etter avtale.

Og sannelig: i år har vi nye trenere også!

Bøler Basket er en klubb med et godt internt miljø, hvor den felles gleden av å spille basket står i sentrum. Har du lyst til å bli en del av dette miljøet og spille på Gutter 94/95, U20-laget eller på 4.divisjonslaget vårt, så nøl ikke med å ta kontakt! Send en mail til kontakt@bolerbasket.no

Vi sees!

Legg igjen en kommentar