Skøvde Cup og NM G16

Jenter 11/13 koste seg på utenlandsturnering for første gang, selv om det ble tøft å møte svenske lag. Vi stilte med to lag og hadde ikke en enste innbytter på noen av lagene, så innsatsen og humøret til jentene gjennom helgen kan en ikke si noe på. Tap og vinn med samme sinn, for det var flere som sin spilte sin første kamp og scoret flere poeng. Mange gode minner og verdifull erfaring for jentene.

Gutter 10 tok seg hele veien til B- finalen, hvor de dessverre tapte mot Viby som de slo i gruppespillet. Det er en overgang å komme til Sverige å spille mot en annen spillestil med høyere tempo og fysikk. Dette er kjempefin erfaring for spillerne.

NM G16

Gutta tok 4. seedete Gimle på fredag og storseier over Kristiansand på lørdag formiddag. Dermed kvartfinale mot Lura( Sandnes) senere lørdagskveld som ble nok en flott seier.

Søndagens semifinale mot EB85 fikk en brutal start hvor en lå under med 21 poeng etter 1. omgangen. Det var stort sett avstanden kampen gjennom og gutta endte i bronsefinalen mot Drammen. Historien gjentok seg fra semifinalen, dårlig start som gjorde det vanskelig for Bøler å hente inn Drammen, og dermed så ble det 4. plass i NM. En plass bedre enn det laget var seedet som.

Vi er imponert over innsatsen til alle lagene i helgen.