Godt jobba, Bøler Basket!

Etter over 8 timers intenst basketarrangement med 39 basketkamper, lotteri, shoot-out konkurranser, papirflykonkurranse m.m. må vi bare slå fast at dette var atter en strålende dag i Bølerhallen. Stor takk til alle de som har bidratt, både i arrangementskomiteen og på selve dagen i hallen. Og ikke minst takk til Tove og Nina,som har vært drivkrefter for denne dagen fra første gang den ble arrangert. Og det må vel snart være ti år siden?

Årets arrangement profilerte seg med opptil flere foreldrelag som virkelig fikk kjørt seg, noen med mange kamper hver, men som de definitivt gjennomførte med stil. I tillegg stilte det iår et flott mix-Dameag med fire døttere m/mødre, som gjorde en kjempeinnsats. Det var også dette laget som bidro med 1. og 2. plass i shootout-konkurransen for kvinner/jenter, med Nina Østengen på førsteplass, med Linn-Marie Østengen hakk i hæl. I den endelige finalen vant Ole Kristan Hogstad Fossum (fra Gutter 01) tittelen som «Året Shoot-out-Mester» foran Nina Østengen. Gratulerer!

Et lett anslag vil være at over 200 folk var innom arrangementet, mange spillere i alle aldre, fra Gutter 08/10 til 3. div Menn, og ikke minst foreldre som tilskuere og som spillere. Som kjent ble dette arrangementet gjennomført med handikap-poeng, for å utjevne noe mellom lagene. Men når finalen var klar så var det slutt på utjevnende effekter. Og dermed sto Gutter 01 mot 3 div Menn i finalen, Men hvem vant så tilslutt det hele? Jo, 3. div Menn ble vinnere av årets Juleturnering. Her avbildet med vandrepokalen. Gratulerer masse!