Lørdag 6, januar; Toppkamp i Kvinneligaen, 1. div kamp, flere lokaloppgjør og tilsammen 12 timer med basket! Kan det bli bedre?

Førstkommende lørdag gyver vi på en fin lang dag i Bølerhallen. Fra kl.9 til kl.14.30 går det 4 aldersbestemte kamper som kan blli ganske så spennende, og rundes av med et lokaloppgjør mellom Bøler og Oppsal kl.15.00.

Kl. 16.00 er det tid for Kvinneligakamp mellom Høybråten og Asker Aliens. KL-laget fra Høybråten er, som vel de fleste vet, også VÅRT lag. Denne sesongen har det gått veldig bra for KL-laget (har bl.a.vunnet sine siste 6 kamper) og de kjemper helt i toppen i KL-serien, som er en nasjonal serie, og m.a.o det høyeste nivået av kvinnebasket i Norge. Sist KL-laget vårt spilte mot Asker vant vi med 13 poeng, og det er liten tvil om at Asker vil ha revansj denne gangen. Derfor: kom i Bølerhallen på lørdag og støtt KL-laget vårt fram til en ny seier!

Kl. 18.00 er det klart for 1. div kamp mot Ullerm. Ullern har hatt en strålende sesong, av 11 kamper har de vunnet 10! Men det eneste laget de har tapt for denne sesongen er faktisk mot Bøler! Skal vi klare å gjenta den suksessen og påføre Ullern et aldri så lite «Bølersjokk»? Kom og gi ditt bidrag!

Lørdagen avsluttes med et spennende lokaloppgjøre for Gutter 16 mot Nordstrand. Begge lagene er uten tap i denne serien, så dette kan bli veldig spennende. Heia Bøler!