Den store merkedagen!

Torsdag 5. mai avholdt Bøler Basket samling i Store Gymsal på Ulsrud vid. Skole, hvor klubbens yngre medlemmer kunne gjennomføre «Ferdighetsprøven» for det Grønne Ferdighetmerke. Det Grønne Ferdighetmerke er det første i en rekke på fem ferdighetsmerker, som NBBF (Basketballforbundet) ønsker å bruke som en rettesnor for ¨kvalitetssikre basketopplæringen, og for å stimulere den enkelte unge spiller til å lære mer om basket.

Der er andre året på rad at Bøler Basket gjennfører disse Ferdighetsprøvene, og hele 53 barn/ unge gjennomførte prøven denne torsdagen! Utrolig bra!

Med så mange spillere til stede på samme tid ble det litt «trangt om saligheten», men det gikk egentlig ganske greit for seg. Forsamlingen rullerte mellom flere «treningsstasjoner» hvor instruktører gikk igjennom de forskjellige oppgavene. Og ja, alle besto prøven.

Interesserte kan ta en titt på hvilke øvelser Det Grønne Ferdighetsmerket omfatter her. (og om et par uker skal fjorårets «grønne merketakere» ta «Det Hvite Ferdighetsmerket»)

no images were found

Legg igjen en kommentar