To vellykkede miniarrangementer i Bølerhallen i april.

I løpet av april har det blitt avholdt to arrangementer for de yngste spillerne i Bølerhallen. Stor innsats fra krefter i klubben gjorde at begge ble svært vellykkede.

Lørdag 10.april ble det arrangert «Minijam for jenter» i Bølerhallen, hvor Bøler Basket sto som teknisk arrangør. 47 jenter deltok på på det velorganiserte arrangementet, hvor begrepet «trippel-trussel» var gjennomgangstema for øvelsene. Mange positive tilbakemeldinger fra deltakere og besøkende foreldre bekreftet at arrangørgruppa traff godt med opplegg for øvelser og aktiviteter. Gode og erfarne instruktører bidro også til å gjøre dette til et godt gjennomført arrangement.

Helga etter, lørdag 17.april, var det et nytt arrangement for de yngre årsklassene i Bølerhallen, et miniarrangement for gutter. Bøler Basket stillte med to lag; Gutter 98/99 og Basketskolen.

Det gikk slag i slag hele dagen, fra klokka 10.00 til klokka 19.00. Mange lag i sving, og mye moro, og ikke minst utdeling av kretsens medalje ved sesongslutt. Det var mye folk i hallen, så vaffelpressa fikk virkelig kjørt seg i kiosken denne dagen. Stor takk for innsats fra foreldre i kiosken og fra litt eldre spillere i klubben, som stillte som sekretariat ved kampene og også noen som dommere.

Her er noen bilder fra miniarrangementet 17.april: