Spillere fra Bøler Basket i regionslagene for Oslo/Akershus

I år har Bøler Basket relativt mange spillere på de
aldersbestemte regionslagene. Det er selvsagt noe vi er veldig stolte av og må skrive om på hjemmesiden.

 

Gutter og jenter 96

Regionslagene for jenter og gutter 96 kommer til å ha jevnlige samlinger frem til jul. I tillegg skal de selvsagt delta på Talentcampen, første helgen i desember i Apalløkka på Ammerud.

I begynnelsen av januar arrangeres Lundaspelen i Sverige. Det er en basketballturnering i Sverige, som regionslagstrenerne har gjort uttak til. For regionslaget født i 96 markerer Lundaspelet en avslutning på regionslagssamlingene. Dette fordi det etter jul vil blir det at etablert et U16 landslag for jenter og gutter fra denne aldersklassen. De av jentene og guttene som er med på J96 og G96 har store muligheter for å bli med i landslagstroppen U16 etter jul. U 16 landslaget kommer til å representere Norge i landskamper.

Fra Bøler Basket er det Madelen Rundbråten og Anna Fraas som har kommet med i regionslagstroppen for J 96.

Det er et høyt nivå i år på Gutter 96 og Bøler Basket er glade for å kunne si at vår egen Igor Draskovic er med på regionslaget. Han er reserve for å få delta på Lundaspelen etter jul.

 

Gutter og jenter 97 og 98

Regionsslagene for gutter og jenter 97 og 96 har samlinger jevnlig over hele sesongen, samt at de skal delta på Talentcampen på Apalløkka i desember. De jentene og guttene som har kommet med på regionslaget kommer til å være med på laget resten av sesongen. Til våren vil det bli et nytt uttak av spillere som vil få anledning til å
få reise til Danmark for å delta i en basketballturnering.

Kjetil fra Bøler Basket er med som assisterende trener for gutter 97. Fra Bøler Basket deltar Simen Holsæther, Martin Ottersen og Didrik Ramstad på Gutter 97. Simen er tatt ut i troppen som skal få reise til Lundaspelen i Sverige etter jul. Martin er satt opp som reserve til Lundaspelet.

På regionslaget for jenter 97 deltar Emma Riise fra Bøler. Emma deltok også på regionslaget i fjor, og var bl.a. med på basketturnering i København i juni.

 

Gutter og jenter 98

Fra Bøler Basket deltar Andreas Lynes Hansen og Viktor Olsen på Gutter 98.

Og for jenter 98 har Emma Hauglien blitt med i den endelige regionslagstroppen frem til jul.

 

Lykke til!

Bøler Basket ønsker alle spillere som er tatt ut i regionslagstroppene stort lykke til videre! Trenerne ser at spillene synes at regionssamlingene er morsomme og at de lærer enda mer basket der. Og de blir kjent med mange spillere fra andre lag i Oslo-regionen. Når disse spillene kommer til de vanlige klubbtreningene har trenerne i bøler sett att spillerne er mer motiverte til å lytte og konsentrere seg for å bli enda bedre. Dette er en positiv utvikling og vi håper at flere spillere tar sjansen til å prøve seg og delta på de første regionssamlingene neste sesong.

Alle klubbtrenere er invitert til å komme og observere regionslagssamlingene for å kunne ta med seg noen øvelser videre til klubbtreningene.

Legg igjen en kommentar