Sommerhilsen fra trenerne på Basketskolen:

Da er Basketskolen over for denne gangen. Den 5. utgaven av Basketskolen ble fyllt opp av 73 spillere, fra nybegynnere til etablerte basketspillere. Og fullsatt hall(er) for tredje året på rad. Arrangementet gjorde bruk av både Bølerhallen og gymsalene på Ulsrud Videregående Skole. Det ble 5 dager med temaer som Forsvar, Fastbreak, Holdninger, Skudd, Ballbehandling og Spill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hver dag startet med å repetere kunnskap fra gårsdagen og med ballbehandlingFor sikkerhets skyld tar vi en liten repetisjon av hva spillerene lærte disse dagene:

Under hvert tema hadde vi fokus på enkelte elementer. I Forsvar: Sliding, V-forsvar, «Gjøre seg stor» og Retur. I Fastbreak: ta retur, løpe, se opp og gode pasninger. Lay-up; en-takter, to-takter, underhåndslay-up. Holdinger; Hjelpe hverandre, oppføre seg ordentlig, holde tiden, og være på plass med alt utstyr til rett tid. Skudd: stands, fullføre skuddet; 90-grader, «hake-øyne-bryst-opp». I alle sammenhenger så er BALANSE viktig og begrepet TRIPPELTRUSSEL må sitte i hode på den enkelte hele tiden.

Husk; Ved å gi en god pasning så gjør vi andre gode, det er bra! Vi håper alle bruker minst 5 minutter hver i sommerferien på ballbehandlingsdrillene vi hadde på basketskolen. Så når vi ser dere i hallen til høssten, så der vi at øvelsene har gjort oss bedre og at det jobbes og spilles med hjerte

Vi håper alle hadde en fin basketuke, med knockoutkonkurranser, flest treff på et minutt, turnering og vannfotball. Vi ønsker alle en riktig god sommer, så sees vi i hallen til høsten.

Hilsen alle oss lederne på Basketskolen.

 

Og ikke minst: Stor takk til Mega på Bøler Senteret som ga oss frukt hver dag! Og mange takk til Soulsport og Basketball Store som bidro med premier til konkurransene! Tusen takk for støtten!

Dersom du vil se flere bilder fra Basketskolen kan sjekke Arne Steinstad sin hjemmeside. Han har som alltid mange fine basketbilder.

Legg igjen en kommentar