Skøvde-cup 2014: Ut på tur – aldri sur!

Helga 2.-4. mai dro 5 lag fra Bøler Basket (G01, G00, G99, G96/97 og J00/01) med tilsammen 55 spillere til Skøvdecup i Sverige. Tre av lagene hadde sine første kamper allerede kl.14 på fredagen, så derfor måtte vi dra fra Bøler allerede kl.8.00 fredag morgen.Lagene ble installert på Vasaskolen, med unntak av G99, som flottet seg med hotellovernatting 😉 Basketcup er ingen frihelg, med 4 innledende kamper + henholdsvis A- og B-sluttspill er det ikke problemer med å få tida til å gå…

Hvordan gikk det så , rent sportslig? Gutter 01 og Gutter 00 fikk begge andreplass i B-sluttspill og Jenter 00/01 tapte 1/4 finale i B-sluttspill. Gutter 99 kom til kvartfinale i A-sluttspillet , hvor de ble slått ut. Gutter 96797 kom til semifinalen og tapte 26-34 mot Trollhättan Basket, etter en veldig spennende og jevn kamp. M.a.o. ble det ikke med noen pokaler hjem fra Skøvde iår, men det ble spilt mange bra og spennede kamper og mange gjorde seg sikkert noen tanker om å trene mer og bedre før neste cup.

Og utover det; Å dra på cup sveiser lagene bedre sammen og er med på bygge opp klubbfølelsen, på en måte man ikke klarer i hverdagen. Skøvde-cup 2014 var som vanlig godt organisert og det aller meste gikk knirkefritt. Stor takk til trenere og de foreldrene som var med og gjorde en ekstrainnsats for at spillerne skulle få en flott cup-helg med mye moro!

no images were found

Legg igjen en kommentar