Ny daglig leder i Bøler basket

– Det er en glede å kunne fortelle at Bjørnar Holsæter begynner som ny daglig leder i Bøler basket 3. januar neste år, uttaler styreleder Trond Nygaard i Bøler basket. Vi fikk flere gode søkere på stillingen, men søknaden fra Bjørnar utmerket seg.

Bjørnar Holsæter var på 80- og 90-tallet engasjert i Fjellhamar basketklubb, men flyttet i 1996 til Bøler der han var med på å starte Bøler basket, hvor alle hans fire barn har spilt. I Fjellhamar hadde han vært trener og styremedlem før han flyttet, og han var i 1999-2001 trener for Fjellhamar Stallions i 1. divisjon. I Bøler har han vært trener siden starten i 1996 og sportslig leder i 2014-2016. Han satt i byggekomiteen for Bølerhallen og startet opp åpen hall i 2009 og sommerbasket i 2011. I 2016 ble Bjørnar velfortjent kåret til årets trenerentusiast av Norges Basketballforbund, og han var den største drivkraften bak gutter 16-laget som tok NM-gull sist vår.

Bjørnar har ledererfaring fra aktivitetsskolen i Oslo siden 1997 og er engasjert i å skape gode oppvekstmiljøer. Han har blant annet bidratt til å etablere allidrettstilbud og sommerklubber, nyåpnet Jerikobakken i 2004, arbeidet med bomiljø for områdeløft Lindeberg, startet opp lærebedrift for barne- og ungdomsarbeiderfaget på Jeriko skole, og bidratt til å anskaffe midler til idrettsutstyr for barn og ungdom i ulike skolegårder.

– Bjørnar har innehatt alle roller innenfor basket bortsett fra daglig leder, og han er opptatt av både god drift og å utvikle klubben videre. Bjørnar er dyktig på å bygge relasjoner og er godt likt av både kolleger og oss i Bøler basket, og vi er veldig glad for at han har takket ja til stillingen, uttaler Trond Nygaard på vegne av styret.