Lørdag 7. januar, kl.16.00; Kom i hallen og støtt Kvinneligalaget vårt!

Første hjemmekamphelg i det nye året består av et fint knippe kamper , fra Gutter 03 som er en stor treningsgruppe og skal spille intern hjemmekamp mellom to lag fra samme treningsgruppe, og til Kvinneligakamp.

Kvinneligaen er som de fleste vel vet den høyeste serien for kvinnebasket i Norge. På dette nivået har Bøler Basket et samarbeid med Høybråten Basketballklubb, som medfører at det er mange jenter fra Bøler Jenter 19 som dobbelspiller på Høybråten KL-lag. Dette er et langsiktig formalisert samarbeid mellom de to klubbene for å få å utvikle jentebasketen og at de yngre jentene skal slippe å dra til den andre sida av byen for å spille basket på høyeste nivå, når de blir eldre. Og spesielt bør de yngre jentene i klubben bruke denne anledningen til å se på kvinnebasket på høyt nivå i vår egen hall.

KL-laget vårt er et av de yngste i Kvinneligaen som består av lag fra Osloområdet og Bergensområdet. Motstanderen på lørdag, Asker, vil nok bli regnet som en favoritt, men jentene våre er på banen for å gi Asker en real motstand. Og kanskje… Uansett; kom i hallen på lørdag og støtt jentene våre!

Kvinneligalaget denne sesongen: