Lørdag 21.januar; langdag i hallen, med spennende kamp i 1. div Menn kl. 18.45 ; Bøler -Sandvika

Førstkommende lørdag er det igjen langdag i hallen, med over 11 timer med basket. Og med en velutstyrt kiosk med Vipps-løsning skal det ikke være noen grunn til å gå ut av hallen for å ta til seg næring. Første delen av dagen er det de yngre lagene som dominerer i hallen. Vi antar at foreldre,søsken, slekt og venner finner sin plass på tribunen for å heie fram lagene våre.

Senere på dagen (kl.17.15) er det 4. div Menn som får besøk av Moss. Disse to lagene har ikke spilt mot hverandre før, men utfra statistikken tyder ting på at vi kan få en jevn kamp.

Så kl. 18.45 er det 1. div Menn; Bøler mot Sandvika. Så langt i sesongen har Bøler 6 seiere og 8 tap, mens Sandvika har 6 seiere og 6 tap. Sandvika har tidligere hatt med seg Stian Mjøs fra BLNO-laget Bærum Basket på en del kamper. Han spiller også i 1.div på bakgrunn av godkjent dobbelt spilletillatelse, og må regnes som en av Norges beste pointguarder. Vi kunne ha sagt noe om denne praktiseringen av reglene om dobbelt spilletillatelse for BLNO-spillere, men vi velger heller å se på det som en positiv utfordring og en mulighet til å se god og spennende basket i Bølerhallen.1. divisjons laget vårt har, etter en litt dårlig start i begynnelsen av sesongen, kommet seg inn i en god steam, – men uansett så hjelper det med støtte fra tribunen. Kom og støtt gutta våre!

Psssst…. Søndag 22. januar anbefaler vi bortekampen i 1. div Menn. mellom Nordberg og Bøler i Marienlysthallen, kl. 16.00. Sannsynligvis blir det ingen servering av varm mat (på tross av at kampen går midt i tida for søndagsmiddagen), men forhåpentligvis servering av underholdende basket. Vi sees!