Kolbotn/Bøler Gutter 19 tok bronsemedalje i NM!

Første kamp i vår pulje fredag ettermiddag i Frøya Arena (Bergen) ble en spennende kamp med høy intensitet mot Ytrebygda. Kampen endte med seier til Kolbotn/Bøler 77-63. Lørdag formiddag møtte vi et Sandvika lag som var godt forberedt og vant 76-46. Tapet ga oss en god realitetssjekk, gutta fikk en god pause til å hentet seg inn og leverte sterkt i kvartfinalen mot Asker. Resultatet ble 64-55 til oss.

Søndag ble det semifinale mot Oppsal, der Oppsal dro fra med og tok en ledelse som vi jobbet for å hentet inn resten av kampen. Vi klarte å få de løsningen vi ønsket, men skuddene satt dessverre ikke, og vi tapte kampen 79-81.

I bronsefinalen møtte vi Centrum Tigers. En av våre spillere ble utvist tidlig i kampen med to usportslige feil. Laget opplevde utvisningen og tildelingen av feilene urettferdig, noe som ga spillerne ekstra motivasjon og energi til å levere en god kamp til tross for en stor belastning gjennom helgen. Kolbotn/Bøler vant til slutt bronsefinalen 94-67 over Centrum Tigers og fikk dermed 3 plass i NM 2023.

Vi trenere er veldig stolte av gutta! Det ble en helg med store svingninger i prestasjonene, men laget er unikt i forhold til evnen de har til å hente seg inn og jobbe seg tilbake i både turneringen totalt sett og enkelt kamper!