Bilder fra årets juleturnering.

Årets juleturnering den 2.januar ble en flott happening, hvor klubbens spillere og foreldre etc.  fikk møtes i  lystig samvær, ilagt litt mosjon etter julefeiringa.

Første delen av dagen var forbeholdt de yngre spillerne i klubben, mens etter 12.00 overtok de litt større lagene. Det var flere foreldrelag som spillte kamper mot sine barn/ungdom, noen tok det relativt pent, mens andre virkelig ikke hadde tenkt å gi «unga» noe gratis. I tillegg til kamper mellom de forskjellige lagene (hvor lagene begynte med varierende antall tilleggspoeng, for å utjevne styrkeforskjeller) ble det arrangert papirflykonkurranse og shoot-out-konkurranse for stor og små. Shoot-out-konkurransen for «de store» ble vunnet av Trond Østengen fra 3.div, mens shoot-out- konkurransen for de små ble vunnet av Henrik Nordtorp fra Gutter 2000. Han var sannsynligvis dagens lykkeligste spiller!

Og hvem vant klubbturneringa tilslutt? Vi er så heldige at vi har så gode og spreke trenere i klubben at de klarte å gi  3.div-laget  verdig motstand, selvom 3.divisjonslaget endte opp med en knapp seier til slutt.

Arne Steinstad tok en masse gode bilder i løpet av dagen, og det er ikke lett å klare å velge ut et lite(…) utvalg for å vise fram det som av noen ble kallt «Årets Beste Dag». Neste jul kan du jo komme og se selv!

no images were found

Legg igjen en kommentar