Juleturneringen 2009

Den 27. desember (3. juledag) gikk Bøler Basket sin interne juleturnering av stabelen. Tilsammen var det påmeldt 65 spillere, dette iberegnet en del foreldre som også  dristet seg til å spille basketball denne dagen. Juleturneringen er en strålende anledning til å brenne vekk noen av de ekstra kaloriene som et kraftig inntak av julemat og godterier gjerne fører med seg.

I perioden fra kl. 9.30 -12 var det de yngste medlemmene i klubben og deres foreldre som dominerte. Både Jenter 99, Gutter 98/99, Basketskolen og foreldre spilte basketball for full pinne, fordelt på tre baner. Etter endte kamper ble alle deltakende spillere(men ikke foreldre…) tildelt medalje, som takk for innsatsen.

Før neste runde av arrangementet var det tid for loddsalg og den første av dagens  to «Papirflykonkurranser», og mange tok også en tur i kiosken, som hadde god omsetning av vafler, etc. denne dagen.

Kl. 12 var det tid for del to av julearrangementet, hvor de litt eldre (og helt voksne!) tok over.   Mange friske kamper, ikke minst viste foreldrelagene et skikkelig engasjement og innsats, og hadde tydligvis ingen planer om gi noe gratis til «den oppvoksende slekt». De innledende kampene gikk i rask rekkefølge, og etter en spennende finale vant tilslutt 3.divisjonslaget med 2 poeng over «Trener-laget», og ble årets vinnere av internturneringen.

I løpet av dagen ble det også  kåret vinnere i minispillernes Knock-out konkurranse, -her vant Viktoria Birkeli(J98/99) og Snorre Steinstad(G98/99). «Shout out»-konkurransen for de eldre spillerne ble vunnet av Petter Røvig (G94).

En stor takk til Morten Fraas, Nina Østengen og Tove Birkeli i arrangementskomiteen, takk til de som bidro med innsats i kiosken, med vaffelrøre/kaker/baguetter, med premier til flere konkurranser, med innsats som dommere og sekretariat, og ikke minst takk til alle dere, både spillere og tilskuere, som kom og bidro til at dette ble et kjempehyggelig arrangement.

Bilder

no images were found