Hold av fredag 30. desember for årets Juleturnering i Bølerhallen!

jul2016 Hvert år arrangerer Bøler Basket en intern juleturnering for klubben, hvor lagene spiller mot hverandre med handikappoeng. Det vil si at det antatt svakeste laget i hver kamp stiller med et variende antall ekstrapoeng før kampstart, for å jevne ut det hele. Og for et av de litt eldre lagene vil det bli mulig å bli Vinner av Årets Juleturnering!

Men det er ikke resultatene som står mest sentral på Juleturneringa, men heller det at hele klubben møtes og har det moro sammen med basketball. Derfor stiller alle lag i klubben, med respekt for seg selv, lag denne dagen. Også foreldrene pleier å stille med lag eller to, uten at det forventes så mye av basketferdigheter, så alle har mulighet til å riste litt på julespekket denne dagen.

Kiosken er selvsagt åpen denne dagen og vaffeljernet går for fullt, så vi har også behov for bidrag for frivillige i den sammenheng.

I tillegg til basketkamper vil det bli Shoot-out -konkurranser for både store og små spillere, og ikke minst er det tid for den herostratiske Papirflykonkurransen! Med andre ord; dette er en dag du ikke må gå glipp av! Nærmere opplysninger om klokkeslett, kampoppsett og dugnadsbidrag kommer etterhvert, men nå gjelder det først og fremst;

HOLD AV FREDAG 30. DESEMBER TIL ÅRETS JULETURNERING!