Den store Trenerhelga 2012

Lørdag 7. og søndag 8. februar arrangerte Norsk Basketballforbund «Den store Trenerhelga» i Oppsal Arena. Det er tredje år på rad at NBBF avholder dette arrangementet, som er en del av satsningen på å styrke trenerutviklingen i norsk basketball. Foredrag, demonstrasjoner av driller etc. er en viktig del av arrangementet. Parallellt med trenerarrangementet var det også landslagssamling for de aldersbestemte landslagene, m.a.o. satt norsk basketball et visst preg på Oppsal Arena denne helga.

 

Hva har så dette med Bøler Basket å gjøre? Utover det faktum at vi er en del av «BasketNorge»? Jo, klubben vår har faktisk vært en viktig bidragsyter på den arrangementstekniske siden alle disse tre årene, gjennom å være teknisk personell under hele arrangementet med alt det innebærer av forskjellige oppgaver, fra stollemping, resepsjonsarbeid, rydding, matservering etc.etc. I år deltok også større deler av klubben, da spillere fra Basketskolen, Gutter 01, Gutter 00, Jenter 00/01 bidro som «demonstrasjonsspillere» under et innslag om EasbyBasket for Minispillere. Takk for innsatsen til alle sammen! Forøvrig;  takk til våre naber i  Oppsal Basket, som på forespørsel fra oss, også bidro med minispillere til denne delen av programmet.

Dette året ble det på lørdag ettermiddag arrangert en spennende basketkamp mellom det norske basketlandslaget og et lag bestående av utenlandske spillere i BLNO-serien. Kampen endte med at AllStar-laget vant med 4 poeng (98-102), etter ekstraomganger. Og i sekretariatet satt selvsagt representanter for Bøler Basket, – det gikk utmerket, på tross av høyt tempo. Så dugnadsarbeid i løpet av dugnadshelga kan være så mye. Uansett: stor takk til alle  fra Bøler Basket som bidro til at arrangementet gikk så smooth som det gikk.

Her er bilder fra kampen mellom Norge(ihvite drakter)  og AllStar-laget (Takk til Arne S. , for velvillig utlån av fantastiske bilder)

no images were found

Legg igjen en kommentar