Bøler Basket har fått daglig leder!

«Bøler Basket er en klubb i vekst og har ambisjoner om å vokse videre. Styret har derfor over tid sett et behov for å gjøre den daglige drifta av klubben mer profesjonell og robust. Det er gjort flere grep de siste årene for å legge til rette for dette. Å engasjere en daglig leder på deltid er nok et steg på denne veien.

Styret er derfor glade for å kunngjøre at Ida Nygaard – gjennom hennes enkeltmannsforetak – har signert en engasjementskontrakt som daglig leder i Bøler i Bøler Basket. Ida kjenner klubben godt gjennom mange år som forelder og har også hatt flere arbeidsoppgaver for klubben. Styret har god tro på denne løsninga og ser fram til samarbeidet.»

Kort intervju:

Hva er din tilknytning til klubben?

Jeg har fulgt klubben siden 2005, da sønnen min begynte å spille basket. Senere begynte datteren min også å spille basket og fortsatt er begge spillere og har hatt treneroppgaver i klubben. Martin er trener for Gutter 02. Sammen med mannen min, Arve, er jeg også ivrig supporter, også når «ungene» våre ikke er på banen.

Hva skal du gjøre som daglig leder?

Oppgaven er å frigjøre klubbens ledelse fra den daglige rutinedrifta, slik at de kan legge planer for veien videre og bruke tida til å ta gode avgjørelser for klubben. Det litt mer strategiske arbeidet får et styret rett og slett ofte ikke tid til når de mange praktiske daglige oppgavene i en klubb skal løses. Styrearbeid skjer etter arbeidstid, og slåss om tida med familieliv og andre fritidsaktiviteter. For meg vil dette være en del av min arbeidstid og tilsvare ca. en arbeidsdag i uka. Med en daglig leder bør det være enklere å få folk til styreverv i framtida.

Jeg skal betjene mail, lage dugnadlister, ha kontakt med lagledere, følge opp medlemslister og innbetaling av treningavgifter, følge opp av Easy Basket, og drive med generelt papirarbeid for klubben, pluss en god del mer, for å si det enkelt.

Hva gjør du til daglig nå?

Jeg er typograf og jobber med grafisk design, for det meste med bøker. Siden 2004 har jeg drevet mitt eget firma og har i stor grad forlagsbransjen som kunder. Jeg bor og jobber på Vålerenga, der jeg leier et kontor, hvor jeg har et lite kontorfelleskap med to andre.

Hvordan skal folk kontakte deg?

Det enkleste er å ta kontakt pr. mail kontakt@bolerbasket.no. I tillegg kan jeg selvsagt kontaktes pr telefon, helst på dagtid mellom 9-16. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben!