Bøler Basket G01 On Tour – Patras 2016

IMG_2460

Bøler G01 er på tur i Patras, Hellas, på camp hos den greske storklubben Promitheas. Dessverre spiller klubbens 01 lag sluttspill i Hellas denne uka, så de er ikke på denne campen. Men trenerne her er veldig gode ( bl.a landslags koordinator for Hellas Seniorherrelag, spillere i topplag som har vunnet Champions League og erfaring med spill mot NBA lag slik som Chicago Bulls mot Jordan og Pippen og Co).
Utfordringen her nede er varmen. 2 økter hver dag med start på morgenen kl 0830 og avslutning kl 1845. 35 grader i skyggen, ikke en sky på himmelen, solkrem i øynene, inntak av litervis med vann på hver spiller hver dag. Gutta har det veldig bra til tross for varmen.
Hele campen er dedikert til å jobbe med basics (de grunnleggende ferdighetene), noe som vi merker at blir tatt til et helt nytt nivå. Alt vi gjør skal bli gjort med stor intensitet og aggressivitet, noe som i Norge vi tror vi gjør, men merker at vi ikke kommer i nærheten ofte.
Når vi har trent 6-7 timer og gutta svetter som aldri før og bommer på en layup er coachene på og sier til dem «You can’t be tired yet, practice is still ongoing! You got to make every possession count!»
Vi har MYE å lære, men føler at vi har fått masse faglig påfyll. Anbefaler Campen på det sterkeste!
Intens trening i 35 graders varme.
Intens trening i 35 graders varme.
Jepp, det er behov for en pause i skyggen.
Jepp, det er behov for en pause i skyggen.