Alle spillere og foresatte i Bøler Basket er med dette invitert til å bli med på vår egen internturnering søndag 27. desember (starter kl 10.00). Her vil ulike lag i Bøler Basket møtes på tvers av alder og kjønn. Lagene vil som vanlig deles inn i ulike seedete grupper og ut fra det tildeles et «handicap» i form av et antall poeng. Dette gjør at lag på ulike nivå vil ha noenlunde lik mulighet for å vinne. Men dette er først og fremst en turnering for å ha det gøy, moro og sosialt samvær. Dette er noe en liten klubb som oss ikke kan få nok av, selv om det kan bli alvor for noen ved at de mulig kan bli «klubbmester».

 Det vil være en egen miniturnering parallelt med voksenturnering fra kl. 10.00.
Vi oppfordrer også foreldre til å melde seg på og danne egne foreldrelag som kan spille mot ungene/avkommet . Vi vil understreke at det ikke kreves basketkunnskaper for å delta på foreldrelag,- her er det innsatsen som teller.

 Kiosken vil være åpen, det vil være lotteri, bli vist basketfilmer og det vil være premier til vinnerne og de aller minste. Og ikke minst, den tradisjonsrike papirflykonkurransen!

Det vil koste 20 kr. pr deltaker å være med. Gi beskjed til treneren din innen onsdag 16. desember , hvis du vil delta på juleturneringen.

Legg igjen en kommentar