Basketskolen, -en flott start på sommerferien!

Ialt 70 barn og ungdom deltok på sommerens Basketskole, som Bøler Basket arrangerte i uke 26. Flesteparten av deltakerne kom selvsagt fra egen klubb, men det var også mange deltakere fra andre basketklubber. Det er veldig hyggelig! Og for noen var også basketskolen den første prøvesmaken på basketball, og vi håper det ga mersmak. Det ble 5 dager med mye lek og moro med den beste sporten i verden, BASKET.

Vi startet uka med å dele inn deltakerne i 5 forskjellige grupper. Alle grupper gikk i løpet av uka gjennom: lay-up og post moves, skudd, fastbreak og pasninger, forsvar, ballbehandling. Deltakerne fikk ulike trenere ulike dager, men den samme treneren fulgte gruppa hele dagen.
På torsdag sto det vannkrig på agendaen og alle som deltok ble skikkelig våte og måtte skifte alle klær, akkurat som en skikkelig vannkrig skal være. Alle, ikke minst lederne koste seg skikkelig med å helle vann på hverandre.
Uka ble avsluttet med en cup der de forskjellige gruppene fikk spille mot hverandre og den vinnende gruppa fikk møte lederne.De forskjellige lagene ble tildelt ekstra bonuspoeng for lav alder, for å utjevne mellom lagene. Gutter 96/97 gikk videre til finalen mot lederne, som lederene vant og klarte dermed å opprettholde sin sjefsposisjon.

Det ble også arrangert en knock-out konkurranse der Simen Holsæther stakk av med seieren. Vel gjennomført uke av alle! Bøler Basket ønsker alle en god sommer og håper at vi ses igjen til høsten, både nye og ”gamle” medlemmer.

no images were found

Legg igjen en kommentar