Bøler Baskets Jenter 96 klar for NM!

Helga 10.-12. desember ble det spillt kvalifiseringskamper til NM for aldersbestemte lag, på Apalløkka (Ammerud). Bøler Basket var representert med Jenter 96-laget, under ledelse av Morten Fraas og Vidar Østengen.

Den første kampen mot Bislet bar i begynnelsen preg av at det var mye nerver og oppladede spente følelser ute og gikk hos jentene våre. Det ble en del feilpasninger og de fikk ikke igang det spillet de ønsket og hadde lagt opp til. Etterhvert sank heldigvis stressnivået og man fikk fram mye positivt spill. Og da gikk alt også så meget bedre; 53-33 til Bøler!

Neste kamp denne lørdagen var mot Centrum Tigers. Bøler-jentene gikk til oppgaven med en i utgangspunktet stor respekt for motstanderen. Ikke underlig, ettersom Centrum har et bra lag som spiller relativ tøff basket. Men Bøler-jentene klarte å fokusere på arbeidsoppgavene sine, henge med på et tøffere spill og gjorde en bra kamp spillemessig, på tross av et klart tap; 72 -24 til Centrum.

I utgangspunktet var Bøler klar for NM i mai, etter seier over Bislet. Men det gjensto en kamp mot Høybråten på søndag, for å avklare seedingen til sluttspillet i NM. Høybråten-laget er vel det nærmeste man kommer det man må kalle en lokal rival for Bøler-jentene, og det setter jo en ekstra spiss på kampen. Det er derfor ekstra hyggelig å kunne melde at Bøler-jentene spilte veldig bra basket, med et strålende forsvarsarbeid,  hvor de fikk grabbet de fleste returene. I det hele tatt ble det en veldig bra kamp hvor man brukte det man har trent på av kutter i angrepsspillet, og returjobbing og utblokking under kurven. Ikke minst det siste bidro til at man klarte å nøytralisere Høybråtens beste spiller, og dermed var det klart for helgas andre seier: 40 -35 til Bøler!

Gratulerer! Godt jobba, jenter!

no images were found

Legg igjen en kommentar