Aktivitetslederkurs i Bølerhallen

Da er det dags å tenke på neste sesong allerede. Bøler Basket søker trenere og hjelpetrenere og ønsker at alle som har lyst melder sin interesse til styret. kontakt@bolerbasket.no

Aktivitetslederkurset er det første kurset i trener 1. Aktiviteteslederkurset går over 2 dager og tar for seg litt teori og praktikk om oppgaven som trener. Målet med kurset er å forberede nye og/eller unge trenere for å bli basketballtrenere. Alt fra bra øvelser, til hvordan man snakker med foresatte/spillere/dommere til hvordan man kan lære ut basket på en god måte.

Nivå 0/aktivitetsleder
Fra NBBF`s hjemmeside står det at: Nivå 0 er et forkurs til nivå 1 og skal forberede og tilrettelegge for at trenere kan lede og styre aktivitet innenfor NBBF sine virksomhetsområder på barnenivå og i forbindelse med generell aktivitetsledelse. Krav til bestått kurs er 15 timer undervisning innenfor et utvalg av 25 timer. De resterende 10 timene vil være tilgjengelig som etterutdanning for å sikre høyere kompetanse på nivå 0.

Nivå 0 er sertifisert for ledelse av aktivitet for EBC, EB og U13.

Mer informasjon om trenerkursene og hvordan NBBF har forandret og skal forandre disse kravene finner dere her:

https://www.basket.no/utdanning/Sider/Trenerl%c3%b8ypa.aspx

Aktivteteslederkurs

Sted: Bølerhallen

Dato: 16-17. august

Tid: 10-18.00 Begge dagene

Pris: 600 kr (faktureres til klubben) Bølerspillere oppfordres til å snakke med styret om betaling kontra arbeidsoppgaver til høsten.

Viktige ting å ta med: treningsklær, basketsko, basketball, skrivesaker og penger/matpakke.

Påmelding til: axel.langaker@adm.basket.no

https://www.basket.no/regionost/nyheter/Sider/Aktivitetslederkurs-pa-Boler.aspx

 

Legg igjen en kommentar