Vellykket Easy Basket Jenter 15. november i Bølerhallen

Lørdag 15. november var det 5 lag som deltok i Easy Basket for jenter i Bølerhallen. Disse lagene var: EB, Asker, Bøler, Høybråten og Høybråten mix. Arrangementet bar preg av ivrige og engasjerte spillere, trenere og foresatte som alle så ut å kose seg med en dag med basketball.

EB viste seg frem som det sterkeste laget med 7 jenter som hadde tempo og hurtig lagspill. Asker med sine 6 spillere og to trenere som selv spiller i Kvinneligaen for Asker viste seg frem som et lag med entusiasme og glød for basketball. Høybråten var klubben med flest spillere totalt da de hadde to lag med på arrangementet. Høybråten J12 og Høybråten mix som er et yngre mixlag av både gutter og jenter spilte helt likt med hverandre i den siste kampen. En nervepirrende kamp fra begynnelse til slutt som endte 32-32.

Bøler hadde flest spillere på laget med totalt 8 jenter i spillerstaben. Siden man spiller 4-4 i Easy Basket betyr dette at Bøler hadde to hele «5ere». Jentene viste frem sine gode forsvarsferdigheter da de store deler av kampene klarte å holde på mannen sin og spille på «riktig» side, mellom mannen og kurven til enhver tid. Etter kampene hadde laget en sosial ettermiddag sammen med pizza og kos. Jentene fikk utdelt hver sin Idolbok av treneren der de etter Kvinneligakampen mellom Høybråten og Bergen Elite fikk mange autografer av elitespillene. En spiller fra laget, Elisa vant knock-out konkurransen i halvtid i Bølerhallen og fikk en Bøler Basket hettegenser.

Bøler J03-05 trener 3 ganger i uken og er veldig ivrige både på treninger og på kamper for å bli bedre. Laget skal dra på sin første turnering med overnatting 1-3. mai 2015. Laget reiser da sammen med flere lag fra Bøler til Skövde Cup. Hvis det er noen som ønsker å begynne spille basket på Bøler er det bare å ta kontakt med treneren for laget. Se www.bolerbasket.no for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar