Tur til Skövde Basketcup 19.- .21 april

 

Helga 19.-21. april var det igjen tid for å ta en tur til Skövde-Cup i Sverige. Dette er tredje gangen klubben drar på denne cupen, som dette året hadde økt til hele 50 deltakerklubber fra Sverige og Norge. Men på tross av at cupen har vokst så har arrangørene, St. Helena Basketklubb, fortsatt en god hånd med hele arrangementet.

Bøler Basket var heldige ettersom vi fikk overnatting på Västerhöjsgymnasiet, som også var den skolen hvor bespisningen foregikk, i kort gangavstand i Arena, som er hovedarenaen i dette arrangementet.

Bøler stilte med 5 lag på cupen som dro i felles buss til/fra Bøler; Gutter 00, Jenter 00, Gutter 99, Jenter 99 og Gutter 97. I tillegg til trenere var det også med en del foreldre, noen kjørte i bussen, mens en del andre kjørte egen bil.

Resultatmessig begynte cupen veldig bra for Bøler. Flere lag måtte i ilden allerede kl.17.00 på fredagen, men det så ikke ut til at det plaget Bølerlagene noe særlig. Alle lag vant kampene sine på fredagen!

Etterhvert i cupen ble motstanden til tider betraktelig hardere, men alle lagene gjorde bra innsats i kampene. Fasiten er at Gutter 00 og Jenter 00 gikk videre til A-sluttspill, og ble begge slått ut i 1/4-finalene i sine grupper. Jenter 99 gikk til semifinalen i A-sluttspillet. Gutter 99 ble slått ut i 1/4-finalen i B-sluttspillet. Mens Gutter 97 vant B-finalen og kom hjem med pokal. Gratulerer!

 

 

Legg igjen en kommentar