Regionslag Gutter 01; Alle gutta fra Bøler henger med etter første runde. Lykke til videre!

Helga 6. og 7. september var det oppstart av regionslagstreninger for Gutter 01, Region Øst i Norsk Basketballforbund. Ca 90 spillere i aldersgruppen 01 en deltok på samlingen, som er første runde i uttak til et regionslag. Brutalt nok så er det sånn at denne gruppa etter første samling ble kuttet ned til 40 spillere, som vil trene med regionslaget fam til høstferien og kanskje litt lengre. Så vil gruppa igjen bli kuttet ned til 22 spillere. Dette er nødvendig for å få en mer oversiktlig treningruppe som kan begynne å trene som et lag. Og de som måtte bli tatt ut av gruppa etterhvert i denne prosessen skal vite at et er mulig å prøve seg igjen neste år!

Fra Bøler Gutter 01 ble det sendt fire spiller til regionslagsamlinga, og alle ble med videre, så langt. Det er vi veldig fornøyd med, og stolte av. De fire er Fabian Haagenrud, Ionas Garras , Henrik Lund og Andreas Ståhl.

Så hvis de klarer å holde klart fokus på regionstreningene framover og jobbe bra med individuell treninger, så skulle det være muligheter for å henge med videre i prosessen! Lykke til!

Legg igjen en kommentar