Medlemsavgift

Medlemskontingenten i Bøler Basket er for tiden på kr 100,-. Denne må alle som er medlemmer betale, dvs spillere, styremedlemmer, nøkkelressurser og andre som er innmeldt i klubben. PS! Alle som vil ha stemmerett på årsmøte må være registrert som medlem.

I tillegg til medlemskontingenten tilkommer en treningsavgift for spillere. Denne er med på å dekke utgifter klubben har til drakter og annet utstyr, trenere, påmelding til seriespill og mye annet. På siste årsmøte ble følgende satser vedtatt:

Spillere født 2011 eller senere:            1200,-

Spillere født 2009 eller 2010:               1600,-

Spillere født 2008 eller  før:                 2200,-

Mosjonistbasket:                                     600,-

Medlemskontingent og treningsavgift faktureres av klubben og kommer på èn samlet faktura. Bruk opplysningene mottatt på faktura når du betaler. For øvrig anbefales det å betale via Min Idrett appen.

NB! Spillere som i løpet av sesongen fyller 13 må i tillegg betale spillerlisens til Norges Basketballforbund. Lisensens størrelse avhenger av alder. Lisens skal ikke innbetales til Bøler Baskets konto. Det kommer en egen faktura når det gjelder lisens.

BASKET FOR ALLE

Bøler Basket vil bidra til å spre glede og entusiasme rundt det å spille basketball, og gjennom det skape et trygt idrettsmiljø på Bøler.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Støtt Bøler Basket!

Arkiv

LOGG INN