Lørdag 04.februar; Kvinneliga-kamp, 1. div menn + mer til!

 Det er Kvinneligakamp i Bølerhallen denne lørdagen og Høybråtens KL-lag (som er et samarbeidslag mellom Høybåten BBK og Bøler Basket) får besøk av Bergen Elite. Disse to lagene har spilt mot hverandre to ganger tidligere denne sesongen, og Høybråten har vunnet begge gangene. Men det er ingen grunn til å tro at dette blir noen «walk-in the-park»-kamp for HBBK, -Bergen Elite anser nok at Høybråten er et lag de skal kunne slå og vil satse alt på det. Men vi bør vel vise at også Bølerhallen er hjemmebane for Kvinneligalaget vårt,; så kom og støtt jentene våre!

Etter KL- kampen er det kamp for 1. div Menn.  Denne gangen et nabo-oppgjør mot Nordstrand. Nordstrand har tapt sine 4 siste kamper, mens Bøler er inne i en god periode og har vunnet de siste seks kampene sine. Men Nordstrand er et rutinert og godt lag, så det er ingen grunn til å innbille seg at Bøler vil få noe gratis. M.a.o. dette kommer til å bli en spennede og underholdende kamp! Kom og støtt klubben din!

Det blir en lang og trivelig lørdag i Bølerhallen, hvor det også blir mange aldersbestemte kamper.  Godt at vaffelpressa vil gå for fullt, så ernæringen er sikret! Vi sees i hallen!