Lærerik og inspirerende kveld med landslagstrener

Mandag 3. februar var Bøler Basket så heldige å få besøk av landslagstrener Gunnar Nesbø. Gunnar er ved siden av å være damelandslagstrener også trener i BLNO for Ullern. Vi delte besøket til Gunnar i to denne kvelden. Først gjennomførte han en økt med vårt J06/07-lag og deretter var det de unge trenerne i klubben som fikk glede av å høre på og lære av ham.
 
I økta med J06/07 fokuserte Gunnar på forskjellige øvelser. Og med høy intensitet. De 12 jentene som var tilstede var engasjert og ivrige og fikk mye skryt.

Etterpå hadde vi samlet de yngre trenerne i klubben. 16 av våre unge trenere møtte opp til seansen med Gunnar. Det er vi veldig fornøyde med! Gunnar delte først av sine erfaringer som trener. Han var innom flere emner. Skal vi velge ut noe av det han fokuserte på så var det viktigheten av trene spillere i 1) individuelle ferdigheter (skills) og 2) evnen til å ta riktige avgjørelser i ulike kampsituasjoner. Teorien ble etterpå fulgt opp av praktiske øvelser hvor trenerne fikk kjørt seg litt.
 
Alt i alt ble dette en lærerik og inspirerende kveld for de som var tilstede, og vi håper alle tar dette med seg i sin videre utvikling. Vi takker Gunnar for besøket og ønsker ham velkommen tilbake ved en senere anledning!

Alle foto: Ronny Lie Solbakken