Hederlig innsats fra G92 i NM-kvalifiseringa

Da er kvalifisering til NM for U18-lag over, og det gikk ikke Bølers vei denne gangen. I første kvalifiseringskamp, Centrum – Bøler fikk vi en jevn og spennende kamp fram til midten av tredje periode, da Bølers Petter Heum røyk ut av kampen med en ødelagt tommel.

Når da et par av Centrums ekstremt gode skyttere kommer skikkelig i «3-poeng-modus», så glipper kampen på sett og vis for gutta våre, dessverre. Resultat 70-56 til Centrum. Og tommelen til Petter? Heldigvis ikke alt for alvorlig, men et lite brudd ble det desverre.

Lørdag morgen var det tid for kamp igjen, mot Asker. Igjen en jevn kamp, prega av to lag som begge legger vekt på lagspill og solid forsvarsarbeid, og da får vi en kamp som blir gjerrig på poeng. Asker leder med fem til sju poeng gjennom store deler av kampen, fram til slutten av fjerde periode, hvor Bøler henter inn ledelsen. 12 sekunder før slutt er det «bare» et vellykka 3-poengsskudd som skal skiller Bøler fra seieren. Istedet får Asker straffe, og kampen ender 36-33 i Askers favør. Det oppsto en dramatisk episode midtveis i denne kampen da en av Askers spillere løp rett i veggen, med en skulder ut av ledd som resultat. Det så ikke godt ut, – han ble liggende rett ut, inntil han ble henta av ambulanse etter kampslutt. Vi får håpe det går bra med Asker-spilleren, og at ikke dette blir en langvarig skulderskade.

Hvordan skal vi så oppsummere det hele? Vel, med fare for å virke litt snurt, så kan vi vel anta at med en annen seeding av lagene, så kunne resultatetet av kvalifiseringa endt med et heldigere resultat for Bøler. Bøler hadde vel heller ikke skuddprosenten på sin side denne gangen… Men sånn er livet, – vi som møtte opp for å se på gutta fikk ihvertfall se et par spennede kamper, hvor vi fikk fart på pulsen, på tribunen også. Takk skal dere ha!