Gutter 19 til topps i Bærum Open, men god innsats fra alle lag i klubben!

Først; Gratulerer til Gutter 19/samarbeidslaget Kolbotn/Bøler som dro i land pokalen i A-sluttspillet mot Centrum  med en herlig 3 poenger av Jonas i sluttsekundene. Knall seier for et lag som ikke har trent sammen foran turneringen. Flere av gutta trener med BLNO lag.

Og hvordan gikk det med de andre lagene våre?

Jenter 13 spilte jevne kamper i gruppespillet, de fleste kamper uten innbytter pga sykdom, og endte i B-sluttspillet på målforskjell. Der tok de seg helt til finalen og andreplass.

Gutter 13 kom seg greit til 8. dels finalen. Der ble det jevnt mot Kjelsås. Men til tross for at de tapte 8.delsfinalen med ett surt poeng, 30-31, var gutta fornøyd med turneringen og laginnsatsen.  

Jenter 14 møtte solide lag i gruppespillet og gikk til B-sluttspillet hvor de røk i kvartfinalen mot Bislet. Laget vårt hadde med flere spillere som spilte et år opp og gjorde en tapper innsats mot sterke lag.

Gutter 14 gjorde en solid turnering. De spilte sammen for første gang og kom helt til semifinalen mot TNT og tapte kun med 7 poeng.

Gutter 15 sin innsats landet begge sine to lag i A-sluttspillet. Bøler blå med knepent tap for med 3 poeng mot Sverresborg i kvart’n og Bøler gul tapte 16.dels finalen mot EB85 hvit.

Gutter 16 stilte med 2 lag. Bøler gul kjempet seg til A- sluttspillet hvor de møtte overmakten i kampen mot Molde i 8.- dels finalen. Med litt bedre konsentrasjon kunne de vunnet pulja si, men tapte en kamp med kun 3 poeng. Bøler blå kom til finalen i A-sluttspillet og tapte mot EB85 som har slått seg sammen med Lommedalen i år. 12 poengs tap ble det og det er forventet flere tøffe kamper mellom disse to lagene i år.

Gutter 17 tapte i sluttsekundene kvartfinalen mot Gimle og gjorde en bra turnering etter å ha slått blant annet Centrum i de innledende kampene.

Det var en kort oppsummering av årets Bærum Open 2022 for lagene våre. Nå er det bare å glede seg til mange spennede seriekamper i denne sesongen. Lykke til!