Gutter 00 hjem med førstepremie fra Ammerud Open 2013!

Helga 3.-5. april gikk Ammerud Open 2013 av stabelen på Apalløkka Idrettsanlegg på Ammerud. Jenter 00 , Gutter 00 og Gutter 99 deltok på årets arrangement. Deltakelsen på jentesida i årets cup var dessverre veldig dårlig, kun to lag stilte i J00-klassen på arrangementet, Bøler og Ullern. De spilte to kamper mot hverandre, og vant hver sin kamp, men Ullern vant samlet på grunnlag av poeng.

Gutter 99 hadde litt mangel på spillere og  fikk hjelp av et par 99-jenter denne helga og det funket veldig bra, så det ut til. Her er det forøvrig mange bilder å finne av de forskjellige lagene fra Bøler Basket.

For øyeblikket har vi ikke oversikt over alle resultatene fra cupen, da de ikke er lagt ut på nett fra arrangørenes side.Men for Gutter 00 ble det ihvertfall en suksessfull helg, hvor de kunne dra hjem med 1.plass  i sin klasse med en finaleseier på 64-32 over Bygdøy. Gratulerer til Jørgen Ståhl og gutta hans!