Gratulerer som forbundsdommer, Markus!

midtbruket_markus-800 Det er med stor glede vi kan fortelle at Markus Midtbruket fra Bøler Basket har kvalifisert seg til forbundsdommer for NBBF. Markus, som er 97-årgang, begynte å spille basket i klubben vår da han var «en liten pjokk». Men det tok ikke mange årene før han begynte å interesser seg for å dømme kamper og etterhvert målbevisst utvikle seg som dommer.

Dette er hva Basketballdommer.com skriver; «Etter bestått forbundsdommerkurs og praktisk eksamen har NBBFs dommerkomite nå godkjent ytterligere en av aspirantene fra det siste forbundsdommerkurset. Markus Midtbruket kommer fra Oslo og har allerede dømt kamper i nasjonale serier og NM for ungdom. De autorisasjonsansvarlige er godt fornøyd med innsatsen som ble vist i eksamenskampene, og dommerkomiteen ser nå fram til å følge alle de nye forbundsdommerne videre.» Les mere her på NBBFs Facebooksider.

Og vi for vår del sier bare; Gratulerer masse Markus, og lykke til videre på dommerkarrieren! Og vi håper flere av klubbens unge spillere ser på jobben som dommer som en interessant mulighet.