Flott Kvinneliga-arrangement i Bølerhallen sist lørdag!

Det var en herlig stemning i Bølerhallen lørdag 15.november, da Høybråten møtte Bergen Elite til kamp i BasketNorges Kvinneliga. Over 100 publikummere hadde tatt turen til Bølerhallen og laget god stemning. Sammen med pauseunderholdning, proff speakertjeneste og god kioskdrift bidro dette til et godt gjennomført arrangement som også Bergen Elite satte pris på. De ga oss følgende tilbakemelding etter kampen: «- Vi vil bare si tusen takk for oss! Vi opplevde et veldig godt arrangement. Flink speaker, konkurranser, ca 100 tilskuere, autografjegere, osv. gjorde at det ble en veldig god opplevelse for jentene våre. Og ikke minst det at vi fikk utlevert frukt fra dere! Det var langt mer enn vi hadde forventet.»

Det var mange som bidro til et flott arrangement,-takk til alle sammen,  men en spesiell takk til primus motor Tove Birkelid!

Kvinneligasatsningen i Høybråten er en felles satsning mellom Bøler Basket og Høybråten Basketballklubb for å forsøke å etablere et alternativ på elite nivå. Med over 100 hjemmesupportere på tribunen og mange lokale Bølerspillere på laget fikk Høybråten en bra start. Laget startet med å spille veldig bra basket og ledet med tre poeng etter 1. periode.
Bergen Elite gjorde etter hvert noen taktiske endringer, noe Høybråten brukte litt tid å finne ut av og tapte 2. periode med 10 poeng. Stillingen ved pause var 24-31 til Bergen Elite. Denne ledelsen på 7 poeng klarte Høybråten aldri å ta igjen i løpet av kampen og sluttresultatet ble 39-49.
Sigrid Davidsen dominerte under kurvene for Høybråten og satte 16 poeng i tillegg til hele 22 returer. Emma Hauglin hadde også en veldig bra kamp med 8 poeng og 11 returer.
Totalt sett var dette en bra kamp av Høybråten med tidvis mye bra basket.  Nå gjelder det for laget å bli mer stabilt over flere perioder. Det er likevel stor fremgang å spore i laget og det blir spennende å følge de framover.
Allerede førstkommende lørdag (22 nov) møter Høybråten Ammerud, men denne gang i Furusethallen kl 16.00.
Perioderesultater fra kampen i Bølerhallen var:

1. per. (16-13), 2. per. (8-18), 3. per. (8-8) og 4. Per (7-10)

Og de som har spesiell interesse for mer detaljert kampstatistikk kan finne det her.

no images were found

Legg igjen en kommentar