Dag 2 med opptur

To polske lag var dagens motstander. Etter å ha sett begge disse lagene spille dagen før så tenkte vi at dette kunne være overkommelig, og vi kunne reise hjem med en seier i bagasjen.

Første kamp mot Sopot så ødela vi muligheten i første omgang hvor Sopot gikk til pause med 31-12. Med litt justeringer og opp et hakk med innsats og tro så følte vi at vi hadde gjort en bra kamp med tap 58-45.

Med lunsj og hvile så var vi klare for turneringens siste kamp mot KK Astoria. Vi startet med herlig innsats og var tidlig i ledelsen med flott spill og høyt press. 22-11 til pause var velfortjent. Som kampen tidligere på dagen så skulle det vise seg at det var første omgangen som skulle være avgjørende og vi dro i land sesongens første seier 65-50.

Gutta tuslet veldig fornøyd ut av hallen for å rekke middag. Det var høy stemning i bussen tilbake fra hallen.

Dette var siste kampen og neste turnering er 20.1-23.1 og da blir det sannsynligvis 6 kamper. Gleder oss ikke mindre nå, etter seier i siste kamp denne helgen.