Bøler Bragging Championship 2013

Den førsten utgaven av Bølers Bragging Rights Championship gikk av stabelen i helga med 2 mot 2 på lørdag 1 mot 1 på søndag.

Lørdagens 2 mot 2 ble spilt som double elimination, det vil si at alle lagene starter på vinnersiden av oppsettet og når man taper første gang så flytter man seg over på tapersiden. Taper man én gang til her så er man ute. I U14 stilte det opp åtte lag inkludert to jentelag. Det ble til slutt en ren Ullernfinale mellom «Ullern 99» og «The 99ers» der «Ullern 99» var litt bedre og vant 10-7. Sandvikas jenter «Sandvika Trotters» greide seg utrolig bra og røyk ut i semifinalen i tapergruppen med 13-11 for «The 99ers» i semifinalen på tapersiden så deres to tap i turneringen kom mot det samme laget. I U16 var det seks lag inkludert ett jentelag «Double A». «Random» gikk ubeseiret gjennom turneringen og slo «Ultimate Barbeque Sweetnes» i finalen med 11-2. I G19 deltok det fire lag og «Cash Money Flow» var det beste laget og slo «The Hijackers» 11-8 i finalen.

Søndagens 1 mot 1 ble spilt i tre klasser, G14 med tre deltakere, der det ble spilt en dobbel serie og de to beste møttes i finalen. Her var det Thomas Solen som møtte Andreas Nilsen og Thomas vant sin femte kamp av fem mulige for dagen og 11-1 i finalen. I G16 var det seks deltakere og her ble det spilt en enkel serie og de to beste møttes i finalen. Max Sanchez som var ubeseiret i puljespillet møtte Bjørn Jansen i finalen som ble en brutal lang batalje som Max til slutt vant 14-12. I G19 var det tre deltakere som i G14 var det en dobbel serie og de to beste til finalen. Eivind Jørgensen møtte Harda Karim i finalen og igjen en hard finale som Eivind til slutt vant 14-12.

(dette er fra Terje Ms rapport på basket.no, takk også til Astrid Sund (fra Ullern) som tok masse bilder fra arrangement. Bildene finner du på BølerBRC/FB )

Resultater 2 mot 2:

U14

U16

U19

 

Resultater 1 mot 1

Legg igjen en kommentar