Aktivitetslederkurs i Bølerhallen 13-14. september

Når basketballsesongen drar i gang igjen til høsten er alle klubber avhengig av trenere og assistenter som kan trene våre fremtige basketstjerner. Det blir derfor holdt et aktivitetslederkurs på Bøler over to dager der alle som i fremtiden er interessert i å være trenere, assistenttrener eller som ønsker å lære mer basket er velkommen.

Kurset omhandler hvordan man skal lære ut basketball på et grunnleggende nivå, ergo for yngre og mer uerfarne spillere. På kurset går vi gjennom grunnleggende basketballøvelser som alle bør kunne, og hvordan du på best mulig måte kan lære disse ut videre. Du kommer til å sitte igjen med flere forskjellige basketballøvelser som du kan lære ut til andre eller selv ta lærdom av.

Aktivitetslederkurset gir trenere en grunnleggende kunnskap som senere kan utvikles mere gjennom erfaring og fler kurser. Stigen over trenerkursene i Norge ser slik ut:

Aktivitetslederkurs

Trener 1 kurs

Trener 2 kurs

Trener 3 kurs

 

Kurset blir holdt av Axel Langaker. Axel arbeider fra og med august som daglig leder for region øst. Axel har erfaring som trener både på junior og senior nivå:

– Head Coach Norge U16(G96)

– Head Coach Kretslag/regionslag (G90, 93 og 96)

– Head Coach Sandvika 1M

– Head Coach BK Miners 1M

– 3NM-gull GU16

– 2 NM-sølv GU16/JU18

– Seriemester 1M

– Sluttspillmester 1M

– 1.plass Lundaspelen

 

Plass: Bøler flerbrukshall

Tid og dato: fredag 13. september kl 18-21 og lørdag 14. september kl 10-18

Ta med: Penn, papir (for å notere) og basketutstyr (dere skal gjøre øvelsene).

Pris: 500kr

Ta med egen mat og drykk.

Klubbene vil bli fakturert for kurset etter at kurset er gjennomført. Du må snakke med din klubb om hvordan betalingen skal foregå. Påmelding skjer til: Erika Lundin (trener i Bøler Basket) på mail.

Legg igjen en kommentar