Alle spillere og foresatte i Bøler Basket er med dette invitert til å bli med på vår egen internturnering 2. nyttårsdag 2011. Her vil ulike lag i Bøler Basket møtes på tvers av alder og kjønn. Lagene vil som vanlig deles inn i ulike seedete grupper og ut fra det tildeles et «handicap» i form av et antall poeng. Dette gjør at lag på ulike nivå vil ha noenlunde lik mulighet for å vinne.

Dette er først og fremst en turnering for å ha det gøy, moro og sosialt samvær. Dette er noe en liten klubb som oss ikke kan få nok av, selv om det kan bli alvor for noen ved at de mulig kan bli «klubbmester». Ved siden av å kåre klubbens beste lag vil vi også kåre klubbens beste skytter og dribler.

Det vil være en egen miniturnering fram til kl. 12.00 og voksenturnering fra ca 12.00 (litt avhengig av påmeldte lag). Vi oppfordrer også foreldre til å melde seg på og danne egne foreldrelag. Kiosken vil være åpen, det vil være lotteri, bli vist basket filmer og det vil være flotte premier til vinnerne og de aller minste.

Det vil koste 20 kr. per deltaker å være med. Ta med påmeldingsslippen til trenerne deres senest torsdag 16. desember. Om det skulle være noen spørsmål ta kontakt med Morten (984 03 080) eller Nina (984 10 076).
Her er bilder fra fjorårets juleturnering:

no images were found

Legg igjen en kommentar