Vi er stolte av dere!

Som de fleste forhåpentligvis har fått med seg er Norsk Basketballforbund i ferd med å reetablere seniorlandslag for kvinner og menn, etter noen år uten landslag på dette nivået. Dette er en stor glede for basketentusiaster i Norge og for oss i Bøler Basket er det også utrolig moro at spillere fra vår egen klubb og miljø har blitt plukket ut til å delta på landslagssamlingene framover. Det må vi ta som et tegn på at klubben og trenerne gjør noe riktig.

Emma Hauglin har spilt på Jenter 98/99 i mange år og er også en sentral spiller på HøybråtensKvinneligalag (som er et samarbeidslag mellom Høybråten og Bøler). Gratulerer til Emma!

 

I tillegg til Emma så har også Sigrid Male-Davidsen fra KL-laget/Høybråten og Flaka Kelmendi, som i utgangspunktet er Høybråtenspiller , men som også spiller på Bøler Jenter 98/99(i tillegg til KL), blitt plukket ut til å delta på landslagssamlingene. Gratulerer til dere også!

 

 

 

 

 

Og på herresiden gleder vi oss over at Steve Sagulo Holmquist har blitt tatt ut til landslagssamlingene for herrelandslaget. Steve har vokst opp i Bøler Basket, og har i tillegg (sammen med sin bror Ken) spilt basket på Filippinene i en sesong ++ , men vendte tilbake til Bøler Basket midtveis i siste sesongen, til vår store glede. Gratulerer masse!

 

Og mens vi er inne på landslag så har vi også gleden av å fortelle at Shiba Ahmadi fra Jenter 98/99 har blitt plukket ut til landslagssamling for Jenter 18. Gratulerer!

 

 

Og Andreas Ståhl Medalen skal igjen delta på landslagssamling for Gutter 01! Gratulerer!

 

 

 

 

 

Bøler Basket er stolt av dere alle sammen og vi ønsker dere lykke til videre!