Vellykket påsketur til Århus for Gutter 01!

Bøler Gutter 01 har vært på tur til Århus i påsken, og brukte tida til teambuilding i laget, samt trening og med avsluttende turnering. Under god ledelse av Alexis og Markus hadde laget trening på formiddagen på mandag og tirsdag, og treningskamper på ettermiddagen. Her ble det et tap for et 00 lag på mandagen og seier på tirsdagen mot Skovbakken.

Turneringen, Aarhus Basketballfestival, startet onsdag mot et spanske lag, Basquet Calvia, og her var det tydeligvis mye nerver, for her ble tap med 5 poeng. Neste kamp ble en kjempe thriller, med seier med 1 poeng. De neste innledende kampene vant vi også, – med gode marginer. Fredag var det semifinale mot Skovbakken igjen. Sikker seier.

Lørdag morgen startet med finale kl 0915, mot det Baquet Calvia-laget vi tapte for i turneringens første kamp. Gutta var klare for revansj, OG DET FIKK DE. 40-28 ble sluttresultatet.

«MVP of the Match» – Andreas Ståhl Medalen!

Seier i turneringen var viktig, men teambuildingen og samholdet i laget var vel så viktig. Veldig fin oppladning til neste helgs «Final 4» mesterskap på Apaløkka.

Legg igjen en kommentar