To spennende Allstarkamper i Oppsal Arena førstkommende helg!

To Allstar-kamper i Oppsal Arena denne helga, i forbindelse med Den Store Trenerhelga, som NBBF arrangerer hvert år. Lørdag 14.01 spilles det Allstarkamp for Kvinneligaen kl.17.30, med et eget arrangement for jenter født 2003-2009 i tilknytning til dette. (Se eget oppslag om Allstarkampen for KL lengre ned på denne sida.)

Søndag 15.01 kl.17.00 (!) er det gutta sin tur. Denne gangen blir det Allstar-kamp for BLNO-spillere, de antatt beste importspillerne mot de antatt beste, tilgjengelige spillerne norsk basket har klart å bygge opp selv. M.a.o. BLNO Norge mot BLNO Verden! Dette blir ikke minst spennende på bakgrunn av planene om å blåse liv i et norsk seniorlandslag igjen, etter flere års dvale. Noe som også bør gjøre denne kampen mer spennende enn en ren oppvisningskamp, – nå må de norsk spillerne gi oss signaler på at de er verdt å satse på for Basket-Norge!

Inngangspenger 50 kr pr . pers. Vi tar Vipps! (og VI, det er Bøler Basket, som er tekniske arrangører for Den Store Trenerhelgen og avviklingen av Allstarkampene.)