RM på Rykkin

Bøler stilte med 3 lag i sluttspillet for A-/Elitelag på Rykkin helga 26.-28. april, Gutter 13, Jenter 13 og Jenter 19.

Jenter 13 leverte en sterk sesongavslutning og tok 3.plassen i RM.

I semifinalen spilte jentene våre jevnt og hadde ledelsen mot seriemester, og senere RM-vinner, Kjelsås. Semifinalen mot Bøler ble den tøffeste kampen for Kjelsås denne dagen, da differansen var langt mindre enn i finalen.

I bronsefinalen var det nesten enveiskjøring mot Skjetten, med sluttresultat 59-23 til Bøler. En sterk lagseier av et lag i fremgang. Linea ble også valgt ut til All Star-laget. Gratulerer til J13 med solid 4.plass i serien og sterk 3.plass i RM!

Bronseplass til Gutter 13, etter spennende bronsefinale.
Gutter 13 hadde med 18 spillere til sluttspillet, så de ble nødt til å trekke hvem som skulle spille semifinale og evnt finale eller bronsefinale. I semifinalen møtte laget TNT. Kampen begynte med en rotete førsteomgang, men så ble det skjerpings, – og gutta fortsatte kampen veldig bra og med full innsats. Men dessverre tapte de 48-42.

I Bronsefinalen ble det Bøler mot Sandvika. Det ble en herlig og spennende kamp. Sandvika ledet  med noen knappe poeng gjennom hele kampen, og først i siste minutt gikk Bøler i ledelsen og vant tilslutt 42- 41! Khaled ble tatt ut til Allstarlaget! Gratulerer til alle sammen!

Sølv til Jenter 19!

Jenter 19 kom til Rykkin med 1. plass i Seriespill i lomma. Og vi kan vel konkludere med at det er 8 poeng mellom «passe» og full suksess! Med noen små marginer (stoppe to angrep, forhindre to turnovers og truffet et skudd vi bomma på, så hadde det blitt seier og full suksess, også i finalen mot Oppsal.

I semifinalen på fredag mot Hønefoss spilte Bøler en strålende kamp, med fullstendig kontroll og imponerende innsats. I finalen på søndag ble det vel sånn at Oppsal klarte å mobilisere mer på det de hadde å revansjere etter to tap i seriespill, enn vi hadde å forsvare..Vi ble ikke tatt på senga, vi var godt forbredt. Vi nekta dem mye (kanskje alt?) det de ønska og ville gjøre, men i dette oppgjøret virket det som Oppsal ville vinne, mer enn oss.

Men uansett, dette har vært en spennende og bra sesong, med mange utfordringer for å riste sammen et faktisk helt nytt lag. Gratulerer med sølvet  i RM og førsteplass i Jenter 19-serien! Gratulerer til Thilde Sæther som ble tatt ut til Allstarlaget!