Regionsmesterskapet 2017; en kort oppsummering for Bølerlagene

Jenter 03/04, Jenter 00, Jenter 98/99 og Gutter 01 deltok helga 21.-23.april på Regionsmesterskapet i Region Øst, på Apalløkka. Regionsmesterskap er en tradisjonsrikt høydepunkt, med sluttspill for de lagene som har spilt A-seriespill.

Bøler Gutter 01 brukte helga til å markere at dette virkelig har vært en flott sesong for laget , og satte et punkttum for årets seriespill ved å vinne en klar seier over Holmlia, selvom det skal sies at Holmlia ga god motstand helt fram til slutten av kampen. Andreas Ståhl Medalen og Fabian Haagenrud ble begge tatt ut til AllStar-laget og Andreas ble også kåret til MVP, Most Valuable Player. Gratulerer!

Jenter 98/99 var ikke helt i modus denne helga, og fikk aldri til det gode lagspillet de pleier å ha.og endte opp uten medalje denne gangen. Vi krysser fingrene for at jentene får tilbake «the good feeling» til førstkommende helg, hvor de skal spille U19 NM i Bergen. Go Bøler-girls!

Jenter 03/04 deltok også i sluttspillet, og fikk sikkert med seg en god del erfaringer fra sitt første sluttspill, men ikke minst også medalje for sin 4. plass. Frida Liholm Strøm ble tatt ut til AllStar-laget. Gratulerer!

Jenter 00 har hatt en relativt tøff sesong i en liten serie med flere gode lag. Men av og til smiler lykken alikevel og i helgas RM klarte laget å sikre seg sølv! Og Souhaila Louhibi ble tatt ut til AllStarlaget. Gratulerer til Souhaila og Jenter 00!