Regionslag

Dette er et tilbud til utvalgte spillere i Oslo/Akershus (finnes også for de andre basketregionene i Norge). Trenerne velger ut spillere
som han/hun tror kan ha godt utbytte av å være med på regionslag, og da er det opp til regionslagstrenerne å velge ut de spillene han/hun ønsker å ha med videre under sesongen. De velger ut spillere etter ferdigheter, motivasjon og gode basketholdninger. Regionslagene trener noen utvalgte helger og ukekvelder på høsten og våren. Informasjon kommer fortløpende via Oslo regions nettsider. Disse samlingene er morsomme, lærerike og utviklende for alle som er med, spillere og trenere.

Man regner året spillerne er født før og etter nytt år. Eks. U13 (før nytt år) U14 (etter nytt år). Altså det året du fyller.

Regionslagene for gutter og jenter U13/14 

Har jevnlige trenersamlinger før jul. Deltar på Talentcamp i november/desember som oftest er på Apalløkka, Ammerud. De spillerne som er tatt ut på regionslaget når uttaket er ferdig får delta resten av sesongen på treningssamlinger. På våren blir 12 spillere tatt ut til cup i Stockholm, Spirare cup som går samtidig som Nordisk mesterskap for U16 og U18 landslagene.

Regionslag for gutter og jenter U14/15

Har jevnlige trenersamlinger før jul. Deltar på Talentcamp i november/desember på Apalløkka, Ammerud. De spillerne som er tatt ut på regionslaget når uttaket er ferdig får delta resten av sesongen på treningssamlinger.  På våren blir 12 spillere tatt ut til cup i Stockholm, Spirare cup som går samtidig som Nordisk mesterskap for U16 og U18 landslagene. Spillere som tidligere ikke vært med på regionslaget kan selvsagt prøve seg på uttakshelgen på høsten. På et år kan man utvikle seg enormt og uttakene er åpne. Snakk med din trener hvis du er usikker.

Legg igjen en kommentar