Jenter 16/17 på påsketur til Barcelona, med stor suksess!

J16/17 hadde en optimal påske med turnering i Spania, Sabadell cup. Vi var totalt 16 stykker.Vi onsdag 1/4, og fikk derfor med oss shopping i Sabadell, og sightseeing, shopping og cafebesøk i Barcelona og alt mens sola skinte og varmet oss med 20 deilige grader.

Torsdag kveld var vi Euroleauge-kamp Barcelona vs. Real Madrid! Det var en elektrisk stemning med 8000 tilskuere, alle hjemmesupportere. Barca vant med 5 poeng, etter en meget jevn og spennende kamp. Herlig opplevelse!!

På fredagen startet cupen, og vi møtte bare spanske lag. Vi hadde med oss påskeegg med sjokolade med det norske flagget, til alle våre motstandere. Etter fantastisk innsats hele fredag og lørdag formiddag, var vi klare for semifinalen lørdag kveld. Den vant vi etter ekstraomganger, og stemningen var på topp da arrangøren inviterte til tapas og dans samme kveld!

Søndag spilte vi finale, og vi hadde en solid heiagjeng som støttet cupens eneste norske jenter… Vi vant og ble kåret til Championas 2015!! Det var en fantastisk følelse og våre norske flagg vaiet mens jentene sang Ja, vi elsker.

På hostellet bodde det også et tysk guttelag, Rheinstar Køln. De vant sin finale, så søndag kveld spiste vi middag sammen med dem, etter en utendørs basketkamp ved hostellet. Vi feiret og koste oss, og natten ble visst lang for noen… 😉

Vi er imponert over gjestfriheten og mottakelsen vi fikk overalt. Arrangøren visste knapt nok hva godt de kunne gjøre for oss! Derfor ble det mange klemmer og gode ord, da vi mandag ettermiddag takket for oss. Imma, som passet på oss på hostellet, fikk det siste påskeegget og da kom tårene hennes.

Vi håper det blir tur på oss neste år også!! 🙂

 

Legg igjen en kommentar