• Gøteborgfestivalen for J9/10 og G11

  Jenter 9/10

  Vi hadde 5 kamper og endte dessverre med tap i alle. To av kampene var ganske jevne. I to av kampene møtte vi motstandere på et helt annet nivå — lag som var mye større, sterkere, raskere og mer rutinerte enn oss. Ett av disse lagene kom helt til finalen, så vi fikk virkelig prøvd oss mot de beste.

  Jeg tror vi kunne tatt oss videre i den siste kampen vår på en god dag, men med kun 7 spillere inkludert to med småskader var jentene slitne etter en tøff turnering og hadde ikke mye overskudd igjen.

  Sosialt hadde jentene det tilsynelatende helt topp, og Liseberg, heiing på andre norske lag, tur i byen, kortspill og skravling var høydepunkter.

  Håper cupen ga mersmak og motivasjon til trening til tross for tøff motstand. 

  Gutter 11

  Veldig fin opplevelse for gutta, de koste seg masse og har hatt det kjempegøy sosialt.

  Samholdet mellom gutta har blitt sterkere og de ble kjent med hverandre på en helt ny måte etter flere dager med overnatting.

  Når det gjelder det sportslige så var det utrolig viktig og nyttig at gutta har opplevd og prøvd å møte lag med helt en annen spille stil. Full bane press, aggressivt forsvar og tøffe motstandere var lærerikt for laget.

  Vi avsluttet turen med veldig fornøyde barn og foreldre.

 • Skøvde Cup og NM G16

  Jenter 11/13 koste seg på utenlandsturnering for første gang, selv om det ble tøft å møte svenske lag. Vi stilte med to lag og hadde ikke en enste innbytter på noen av lagene, så innsatsen og humøret til jentene gjennom helgen kan en ikke si noe på. Tap og vinn med samme sinn, for det var flere som sin spilte sin første kamp og scoret flere poeng. Mange gode minner og verdifull erfaring for jentene.

  Gutter 10 tok seg hele veien til B- finalen, hvor de dessverre tapte mot Viby som de slo i gruppespillet. Det er en overgang å komme til Sverige å spille mot en annen spillestil med høyere tempo og fysikk. Dette er kjempefin erfaring for spillerne.

  NM G16

  Gutta tok 4. seedete Gimle på fredag og storseier over Kristiansand på lørdag formiddag. Dermed kvartfinale mot Lura( Sandnes) senere lørdagskveld som ble nok en flott seier.

  Søndagens semifinale mot EB85 fikk en brutal start hvor en lå under med 21 poeng etter 1. omgangen. Det var stort sett avstanden kampen gjennom og gutta endte i bronsefinalen mot Drammen. Historien gjentok seg fra semifinalen, dårlig start som gjorde det vanskelig for Bøler å hente inn Drammen, og dermed så ble det 4. plass i NM. En plass bedre enn det laget var seedet som.

  Vi er imponert over innsatsen til alle lagene i helgen.

 • Going for Gold

  Klubben har gjort et intervju med trener for G08, Terje Melhus. G16 NM står for døra og Bøler er med og ranket som nummer fem og i pulje med Gimle og Kristiansand. Lagets første kamp er fredag kl. 19:30 mot Gimle og siste puljekamp mot Kristiansand på lørdag kl 10:30. Etter det starter sluttspillet.

  Mangler på bilde: Viktor Brovold-Kühn, Tomislav Krajinovic, Lukas Fraser, Luis Graterol
  Gunnar Nesbø, trener for kvinnelandslaget

  Hva er lagets målsetting?
  – Vi kan jo ikke drømme om noe annet enn å ta gullet.

  Hva må til for at dere skal greie det?
  – Jeg tror det er en veldig jevn aldersklasse og at de to lagene EB-85 og Bislet som har vært litt foran oss andre ikke lengre er så suverene. Men for oss så handler det om hva vi selv gjør, ikke så mye hva motstanderen gjør. Vi kan ha store svingninger fra kamp til kamp eller innen enkeltkamper fra veldig bra til veldig dårlig – så hvis vi greier å ta bort de store bunnene så skal vi være i stand til å spille med alle lagene i turneringen.

  Gunnar Nesbø, trener for kvinnelandslaget

  Hvordan ser laget ut?
  – Som de fleste lagene har vi hatt våre skader og sykdom. Det vi vet er at Florent er ute med brukket fot og Even sliter med ettervirkninger av kyssesyke. Ellers så ser resten ut til å være friske og raske. Vi har jo to landslagsaktuelle spillere i Viktor Brovold-Kühn og Luis Graterol som vi tar inn i troppen vår.

  Hvordan har inngangen til NM vært?
  – Vi hadde med 08- og 09-gutta i Hansa cup sist helg. 08–tap i semifinalen for Fyllingen med Vegard på All Star laget. 09–tap i finalen for Persbråten med Viktor på All Star laget. I tillegg spilte Viktor Brovold-Kühn G19 NM og gjorde gode kamper

  – Vi skal ha en rolig treningsdag på onsdag for å gå gjennom de siste sakene så er vi klare for Gimle på fredag.

  – Vi hadde kvinnelandslagets trener Gunnar Nesbø inne for en forsvarsøkt på mandag.
  Det var en flott gjennomgang for oss på hva vi skal fokusere på.

 • 6. plass i NM GU19

  GU17 spilte en bra turnering. Som gruppevinnere etter seier mot Asker(seedet nr 3) og Hop, ble det kvartfinale mot Ytrebygda lørdagskveld. Her ble det et surt tap etter å ha ledet litt ut i 4. periode.

  Kampen om 5.-8. plassen ble først et møte mot naboen Oppsal som Bøler gutta vant. Så ble det igjen møte med Asker som dro i land seier som gjorde at det ble 6. plass dette året.

  Med tanke på alder så er dette en kanon prestasjon og vi gleder oss til å se hva de kan få til neste år.

  Gratulerer med 6. plass G17.

  Lagbilde GU17 NM GU19
 • Sølv og bronse i Hansacup

  Herlig helg i Bergen har det sett og hørt ut som. Gruppa stilte med 2 lag i G08 og 1 lag i G09. Mange kamper og tett program, gjorde at det ikke var lett å henge med på alle live oppdateringer. G08 Blå kom til 1/8 finalen, G08 Hvit og G09 nådde semifinalen, hvor Hvit røk med 4 poeng, mens G09 tok en flott seier og kom til finalen.

  Vi gratulerer gruppa med flott innsats og 2 pokaler hjem, og ikke minst til Vegard (G08) og Viktor (G09) som kom på Allstarlaget.

  Se gjerne mer her i egen Facebookgruppe: Hansa CUP G08/09

  Hele gjengen på tur

Nyhetsarkiv